Tentang Kami

Saha Kami

Dear Palanggan! Senang pendak sareng anjeun di dieu!

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd, didirikeun taun 2016, diwangun ku sakumpulan teknisi sareng penjualan anu gaduh pangalaman euyeub dina ngecas nirkabel telepon sélulér. Téknisi, anu gaduh pangalaman 15 ~ 20 taun dina manajemén produksi, skéma transformasi téknologi sareng know-how di lapangan ngecas nirkabel, nyaéta ti Foxconn, Huawei sareng perusahaan terkenal anu sanés. Kami ngararancang, ngadamel, nyayogikeun sareng ngical peralatan biayana nirkabel hemat biaya kanggo smartphone, earphone TWS sareng jam tangan pinter, sareng nyayogikeun solusi muatan nirkabel anu profesional. Kami ayeuna anggota WPC sareng anggota Apple sareng sadaya produk kami saé sareng standar Qi.

Kami parantos ngalangkungan sertipikat CE, ISO9001, ISO14001, FCC, MFI, BSCI. Kami ogé anggota QI sareng USB-IF.

Sadaya produk didesain modél dirancang kalayan patén-patén penampilan urang nyalira.

"Made In China" parantos janten platform B2B kami ti saprak 2020. Kami parantos ngalangkungan Pamariksaan Pabrik ku "Made In China".
Tujuan kami nyaéta pikeun janten Kelas Pertama "Produsén calakan" ranté catu daya dina produk éléktronik sélulér, urang narékahan ngajajah téknologi anu paling canggih unggal taun. Urang tiasa ngalakukeun OEM sareng jasa ODM anu jero pikeun konsumén anu kami hargana sareng kami yakin nawiskeun langkung seueur nilai pikeun mitra kami.

Saatos mangtaun-taun pangwangunan gancang, bisnis urang parantos dilegaan ka pasar global anu béda-béda, sapertos daratan Cina, Jepang, Koréa Kidul, Timur Tengah, Asia Tenggara, Éropa, Amérika Serikat sareng daérah sanés. Kami ngarepkeun kerjasama anu saé sareng anjeun konsumén anu terhormat.

Téknologi sareng produk
Jenis produk: Pad, stand, kendaraan mount, 2 in 1, 3 in 1, komposit multifungsi sareng syarat PCBA masing-masing
Ngecas alat dukungan: SmartphoneS, earphone TWS, arloji pinter, jst
Modeu Ngecas: Wireless / Inductive / Cordless

● Acara di 2016
▪ R&D tina carjer nirkabel smartphone

● Acara di 2017
▪ Janten anggota munggaran WPC Qi Association

● Acara di 2018
▪ Ngaluncurkeun carjer nirkabel wahana ka pasar sareng nyetél lokakarya rakitan, anu ningkatkeun kapasitas produksi sareng kapasitas OEM.

● E.liang angin di 2019

▪ Ngecas nirkabel gancang protokol EPP dilebetkeun kana pasar
▪ Sértipikat ISO9001

● Acara di 2020

▪ Janten Anggota Apple
▪ Sértipikat MFI dicandak sareng diaudit pikeun carjer Apple Watch (iwatch) ku perusahaan Apple

Carita carita

Pendiri perusahaan Mr.Peng sareng Mr Li sareng sajabana, gaduh langkung ti 15 taun pangalaman teoritis sareng praktis dina bidang éléktronika sélulér. Aranjeunna sadar pisan yén téknologi muatan nirkabel bakal janten sarat anu penting pikeun kahirupan masarakat sareng ngawangun tim pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun éta. Saatos langkung ti lima taun pangembangan, urang janten anggota WPC sareng anggota Apple, kami parantos tumuh ka pabrik kakuatan anu kuat sareng skala dina industri ngecas nirkabel.
Kalayan ngembangkeun langkung jauh tina téknologi muatan nirkabel, produk carjer nirkabel bakal ngalebetkeun langkung seueur kulawarga sareng tempat damel. Kami bakal narékahan pikeun nawiskeun produk sareng solusi anu langkung saé pikeun mitra sareng koperator kami. Sareng salajengna pikeun ningkatkeun nilai anjeun.