Tentang Kami

Saha Urang

Palanggan Dear!Senang pendak sareng anjeun di dieu!

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2016 anu diwangun ku sakelompok teknisi sareng penjualan kalayan pangalaman anu beunghar dina ngecas nirkabel telepon sélulér.The technicians, anu boga 15 ~ 20 taun pangalaman dina manajemen produksi, skéma transformasi téhnologi jeung pangaweruh-kumaha dina widang ngecas nirkabel, anu ti Foxconn, Huawei jeung pausahaan renowned lianna.Urang ngarancang, pabrik, nyadiakeun jeung ngajual equipments ngecas nirkabel ongkos-éféktif pikeun smartphone, earphones TWS jeung arloji pinter, sarta nyadiakeun solusi ngecas nirkabel profésional.Kami ayeuna anggota WPC sareng anggota Apple sareng sadaya produk kami cocog sareng standar Qi.

Kami parantos lulus CE, ISO9001, ISO14001, FCC, MFI, sertipikat BSCI.Kami ogé anggota QI sareng USB-IF.

Sadaya produk anu disaluyukeun model dirancang kalayan patén-patén penampilan urang sorangan.

"Made In China" parantos janten platform B2B kami ti saprak 2020. Kami parantos lulus Inspeksi Pabrik ku "Made In China".
Tujuan kami nyaéta pikeun janten "Produsén Cerdas" Kelas munggaran tina ranté pasokan listrik dina produk éléktronik sélulér, kami narékahan pikeun ngajalajah téknologi anu paling canggih unggal taun.Urang tiasa ngalakukeun OEM sareng jasa ODM anu jero pikeun para nasabah anu hargana sareng kami yakin nawiskeun langkung seueur nilai pikeun mitra kami.

Sanggeus taun ngembangkeun gancang, bisnis urang geus dimekarkeun ka pasar global béda, kayaning Cina daratan, Jepang, Koréa Kidul, Tengah-Wétan, Asia Tenggara, Éropa, Amérika Serikat jeung wewengkon séjén.Keukeuh we gawé babarengan alus sareng anjeun konsumén esteemed.

Téhnologi jeung produk
Jinis produk: Pad, nangtung, wahana Gunung, 2 di 1, 3 di 1, komposit multifungsi jeung syarat PCBA individu
Ngecas alat pangrojong: Smartphone, earphone TWS, jam tangan pinter, jsb
Mode ngecas: Nirkabel / Induktif / Tanpa kabel

●Acara taun 2016
▪ R & D tina carjer nirkabel smartphone

●Kajadian di 2017
▪ Janten anggota munggaran WPC Qi Association

●Kajadian di 2018
▪ Ngaluncurkeun carjer nirkabel kandaraan ka pasar sareng nyetél bengkel perakitan sadayana, anu ningkatkeun kapasitas produksi sareng kapasitas OEM.

● Events di 2019

▪ Ngecas nirkabel gancang tina protokol EPP nempatkeun kana pasaran
▪ Sertipikat ISO9001

Acara di 2020

▪ Janten Anggota Apple
▪ Sertipikat MFI dicandak sareng diaudit pikeun pangecas jam tangan Apple (iwatch) ku perusahaan Apple

Carita merek

Ko-pangadeg perusahaan Mr.Peng sareng Mr. Li jsb, gaduh langkung ti 15 taun pangalaman téoritis sareng praktis anu beunghar dina widang éléktronika mobile.Aranjeunna sadar pisan yén téknologi ngecas nirkabel bakal janten syarat penting pikeun kahirupan masarakat sareng ngawangun tim pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeunana.Saatos pangwangunan langkung ti lima taun, urang janten anggota WPC sareng anggota Apple, urang parantos janten pabrik kakuatan anu kuat sareng skala dina industri ngecas nirkabel.
Kalawan ngembangkeun salajengna tina téhnologi ngecas nirkabel, produk carjer nirkabel bakal asupkeun leuwih kulawarga jeung adegan gawé.Kami bakal narékahan pikeun nawiskeun produk sareng solusi anu langkung saé pikeun mitra sareng kooperator urang.Sareng salajengna pikeun ningkatkeun nilai anjeun.