wireless charger

komitmen urang

Dina raraga ngajawab pangabutuh produk customer urang, parusahaan urang geus ngadegkeun hiji tim husus.Ku kituna, urang bisa assure konsumén:
  • One-to-One

    Hiji-ka-Hiji

    Kami nyayogikeun jasa hiji-ka-hiji pribadi pikeun nyugemakeun pembeli.
  • Time Response

    Tanggapan Waktos

    Urang bakal ngajawab patarosan customer urang dina waktu anu singget, ku kituna konsumén bisa bersantai.
  • Confidentiality

    Karusiahan

    Urang duaan nandatanganan perjanjian rahasia pikeun mastikeun kasalametan proyek.
expertise01
    • Téknologi ngecas gancang nirkabel
    • Téknologi ngecas gancang PD
    • Téknologi multi-coil
    • téhnologi ngembangkeun kustomisasi produk komposit
    • 30MM solusi ngecas nirkabel jarak jauh pikeun jati
  • DQE
  • DQE
  • SQE
  • SQE
  • PQE
  • PQE
  • CQE
  • CQE

Kumaha ngajamin konsumén?

Tim Lantaisi salawasna ngudag kualitas luhur, nol-cacat, aman tur ramah lingkungan produk.Urang nyadiakeun rojongan fléksibel, produk mumpuni, harga lumrah tur jasa kualitas luhur pikeun nyugemakeun konsumén urang.Reassuring konsumén nyaéta filosofi bisnis urang, jadi urang boga kontrol kualitas produk ketat pisan.Dina raraga ngahontal tujuan kadali kualitas, urang boga departemén kontrol kualitas lengkep.

  • DQE (Desain Kualitas Insinyur)

    DQE ensures yén hasil desain minuhan kaperluan konsumén, sarta mastikeun manages analisis, processing, judgment, putusan-pembuatan sarta koreksi sakabéh prosés operasi teknis desain.Salaku conto: Dina kadali kualitas awal sareng perencanaan produk anyar, DQE kedah nanggungjawaban kana produksi sampel desain, modeu percobaan, sareng produksi uji coba produk anyar, sareng kedah ngalakukeun sajumlah tés konfirmasi pikeun pariksa naha produk anu diproduksi nyumponan. syarat customer na Naha éta wareg dina aplikasi, ngagali kaluar sarta ngajawab sagala masalah aya dina prosés manufaktur.
  • SQE (Insinyur Kualitas Pemasok)

    SQE ngadalikeun kualitas bahan baku disadiakeun ku suppliers, ti inspeksi pasip ka kontrol aktip, kamajuan kadali kualitas, nempatkeun masalah kualitas di tempat munggaran, ngurangan biaya kualitas, sadar kontrol éféktif, sarta sampel suppliers milu dina suplai Evaluate sarta méré pendapat dipilih. .
  • PQE (Insinyur Kualitas Produk)

    Numutkeun sarat proyék, PQE ngalaksanakeun tinjauan data pikeun panalungtikan sareng pamekaran produk anyar sareng nyayogikeun laporan PFMEA.Éta ogé tanggung jawab pikeun pangawasan sareng analisa PQC (kontrol kualitas prosés), FQC (kadali kualitas produk réngsé), OQC (kadali kualitas kaluar) sareng prosés sanésna, nunjukkeun celah sareng nangananana dina waktos anu pas.
  • CQE (Insinyur Kualitas Pelanggan)

    CQE tanggung jawab saatos penjualan produk.Kami bakal salawasna nangtung di tukangeun konsumén urang, rutin ngalacak sareng ngalaporkeun, nganalisis prinsip kualitas produk, ngarumuskeun standar anu tiasa dianggo sareng metode kuantitatif, sareng masihan ukuran pencegahan sareng koréksi.
1
2
3
4