Palayanan

wodeairen

OEM

Kami tiasa nyayogikeun jasa OEM ka konsumén kami. Dugi ka ayeuna, kami parantos ngalaksanakeun produksi massal pikeun langkung ti 20 jinis produk, anu didesain sacara pribadi pikeun pasar. Upami anjeun resep model urang sareng tiasa mesen jumlah minimum order, urang tiasa ngalakukeun kerjasama OEM. Kami bakal nyetak LOGO anu anjeun khususkeun dina produk, paket sareng manual instruksi, jsb.

 

ODM

Kami gaduh kamandirian R & D sareng desain, sareng tiasa ngarancang modél produk anu béda. Upami anjeun ngagaduhan ideu nyalira pikeun gaya produk, urang tiasa ngarobih tampilan atanapi struktur produk. Kami gaduh kamampuan mendesain produk unik saluyu sareng sarat konsumén pikeun mastikeun diferensiasi produk sareng titik jual anu unik. Ayeuna, sababaraha merek ageung sareng terkenal parantos damel kerjasama ODM sareng kami, sareng kamampuan R&D sareng desain kami parantos diaku sacara bénten ku konsumén.

Ngabagéakeun langkung seueur palanggan pikeun gawé bareng kami dina jasa ODM.

 

Pesenan Paket nétral

Kami ogé nampi pesenan sajumlah alit bungkus nétral. Upami anjeun nembé ngical produk charger nirkabel atanapi ngan ukur mimiti gawé bareng kami pikeun pertama kalina. Anjeun panginten peryogi pesen sidang saratus atanapi dua atanapi tilu ratus unit. Salaku réspon tina paménta ieu, kami nyarankeun anjeun ngadamel urutan alit kalayan bungkus nétral, tanpa nyetak LOGO dina produk sareng bungkusan, sareng teu aya desain anu misah pikeun iket.

Janten upami anjeun aya dina kaayaan ieu, anjeun disambut damel babarengan sareng kami pikeun pangiriman bungkus nétral. Kami bakal nyayogikeun produk anu paling mumpuni pikeun anjeun.

 

Kerjasama PCBA

Upami anjeun gaduh pabrik cangkang nyalira atanapi pabrik cangkang koperatif, tapi anjeun kedah kami nyayogikeun PCBA internal. Kami tiasa nyayogikeun PCBA anu misah ka anjeun. Anjeun tiasa ngarakit sareng akhirna nguji produk di pabrik cangkang anjeun. PCBA didesain ku insinyur urang, sareng ngagaduhan hak cipta intelektual bebas sareng kinerja anu déwasa. Ratusan rébu PCBA parantos dikirim ka palanggan ayeuna.

Wilujeng ngalakukeun kerjasama PCBA sareng kami, kami bakal nyayogikeun PCBA anu paling dipercaya sareng stabil pikeun anjeun, hatur nuhun.

Hoyong damel sareng urang?