Palayanan

wodeairen

OEM

Kami tiasa nyayogikeun jasa OEM ka para nasabah.Nepi ka ayeuna, urang geus dipigawé produksi masal pikeun leuwih ti 20 jenis produk, nu dirancang sacara pribadi pikeun pasar.Mun anjeun resep model urang jeung bisa mesen kuantitas urutan minimum, urang tiasa ngalakukeun gawé babarengan OEM.Kami bakal nyitak LOGO anu anjeun khususkeun dina produk, pakét sareng manual instruksi, jsb.

 

ODM

Simkuring gaduh bebas R & D jeung kamampuhan desain, sarta bisa ngarancang model béda produk.Upami anjeun gaduh ideu sorangan pikeun gaya produk, urang tiasa ngarobih penampilan atanapi struktur produk.Kami gaduh kamampuan mendesain produk unik numutkeun sarat konsumén pikeun mastikeun diferensiasi produk sareng titik jual unik.Ayeuna, sababaraha merek badag tur well-dipikawanoh geus ngalakukeun gawé babarengan ODM kalawan kami, sarta R & D urang jeung kamampuhan desain geus unanimously dipikawanoh ku konsumén.

Wilujeng sumping langkung seueur palanggan pikeun gawé bareng kami dina jasa ODM.

 

Orde Paket nétral

Kami ogé nampi pesenan pikeun jumlah leutik bungkusan nétral.Upami anjeun nembé mimiti ngajual produk pangecas nirkabel atanapi nembé mimiti gawé bareng sareng kami.Anjeun panginten peryogi pesenan percobaan saratus atanapi dua atanapi tilu ratus unit.Pikeun ngabales paménta ieu, kami nyarankeun yén anjeun ngadamel pesenan leutik kalayan bungkusan nétral, tanpa nyitak LOGO dina produk sareng bungkusan, sareng henteu aya desain anu misah pikeun bungkusan.

Janten upami anjeun aya dina kaayaan ieu, anjeun tampi cooperate sareng kami pikeun pesenan bungkusan nétral.Kami bakal nyayogikeun produk anu paling mumpuni pikeun anjeun.

 

Kerjasama PCBA

Upami Anjeun gaduh pabrik cangkang sorangan atawa pabrik cangkang koperasi, tapi anjeun kudu kami nyadiakeun PCBA internal.Urang bisa nyadiakeun PCBA misah ka anjeun.Anjeun tiasa ngumpul sareng tungtungna nguji produk di pabrik cangkang anjeun.PCBA dirancang ku insinyur urang, sarta kalawan hak cipta intelektual bebas jeung kinerja dewasa.Ratusan rébu PCBA parantos dikirim ka konsumén ayeuna.

Wilujeng sumping di gawé babarengan PCBA kalawan kami, kami baris nyadiakeun PCBA paling dipercaya jeung stabil ka anjeun, hatur nuhun.

Rék gawé bareng jeung urang?