Carjer nirkabel magnét

  • Magnetic Type Wireless Charger MW04

    Magnét Tipe Wireless carjer MW04

    Langkung Gancang sareng Langkung Gampang: Manajemén panas anu langkung saé ngamungkinkeun anjeun ngecas iPhone 13 anjeun tina 0 dugi ka 100% dina 2,5 jam.On Demand Kickstand: Kéngingkeun langkung seueur kulawarga FaceTime nalika anjeun ngeusi batre kickstand anu aya nalika anjeun peryogina sareng ngalipet upami henteu.
  • Magnetic Type Wireless Charger SW15

    Magnét Tipe Wireless carjer SW15

    Nangtung pangecas nirkabel tiasa ngecas alat séri iPhone 13/12 anjeun, Apple Watch, sareng AirPods dina waktos anu sami, nyumputkeun kabel anu kaleuleuwihan sareng ngahémat rohangan.
  • Magnetic Type Wireless Charger SW14

    Magnét Tipe Wireless carjer SW14

    Stasiun carjer nirkabel 2-in-1 ieu ngagunakeun téknologi kontrol otomatis anu paling canggih.Dilengkepan ku rupa-rupa fungsi, kayaning overcurrent, overcharge, overvoltage, overheat, jsb jeung fungsi kontrol suhu, switch otomatis pareum, zat asing na idéntifikasi objék logam, etc.so anjeun bisa ngalaman ngecas nirkabel kalayan total karapihan pikiran.
  • Magnetic Type Wireless Charger MW01

    Magnét Tipe Wireless carjer MW01

    Ieu 15W magnet ngecas nirkabel.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.
  • Magnetic Type Wireless Charger SW12

    Charger Nirkabel Tipe Magnét SW12

    Éta pangecas nirkabel magnét multifungsi pikeun iPhone 12, TWSearbud sareng iWatch.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.