pageabout1
  • 2018
    Ngadegkeun
  • 38+
    Produk dipaténkeun
  • 100+
    Tim
  • 20+
    Pangalaman

tentang Kami

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2018 anu diwangun ku sakelompok teknisi sareng penjualan kalayan pangalaman anu beunghar dina ngecas nirkabel telepon sélulér.Teknisi, anu gaduh pangalaman 15 ~ 20 taun dina manajemén produksi, skéma transformasi téknologi sareng pangaweruh dina widang ngecas nirkabel, asalna ti Foxconn, Huawei sareng perusahaan anu kasohor.Urang fokus dina R&D, produksi equipments ngecas nirkabel pikeun handphone, TWS earphones jeung apel arloji, jeung nyadiakeun professional wireless ngecas solutions.We WPC jeung produsén anggota USB-IF.Kalolobaan carjer nirkabel urang geus lulus QI, MFi, CE, FCC, sertifikasi RoHS.Sadaya produk anu disaluyukeun model dirancang kalayan patén-patén penampilan urang sorangan.

  • 4d5d5058
  • MFI Certificate
  • magsafe
  • QI  Certificate
  • CE Certificate
  • FCC Certificate
  • RoHS Certificate
VCG21gic20089429

Lantaisi/ Filsafat

Pausahaan ieu komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran produk éléktronik kualitas luhur jeung solusi pikeun nyieun gawé babarengan win-win jeung ngadegkeun ngembangkeun jangka panjang tur stabil tina hubungan strategis.

Culture

Lantaisi/ Kabudayaan

● Misi: Pikeun nyieun nilai pikeun mitra, Pikeun ngaronjatkeun kabagjaan karyawan, sarta nyumbang kana ngembangkeun sosial.

● Visi: Janten pamingpin industri produk éléktronik anyar.

● Filsafat: Ku optimasi kontinyu, nyadiakeun pamaké kalawan produk jeung jasa berharga.

● nilai: pamaké-berorientasi, kajembaran jeung kumawula.

  • certification

    sertifikasi

    Pabrik kami parantos diaudit salaku produsén anu disertipikasi MFI anggota Apple.Dina waktos anu sami, kami mangrupikeun produsén anggota WPC sareng USB-IF.Kaseueuran pangecas nirkabel kami parantos lulus sertifikasi QI, MFI, CE, FCC, sareng RoHS.
  • Quality Supervision

    Pengawasan Kualitas

    Urang salawasna ngudag kualitas luhur, nol-cacat, aman tur ramah lingkungan produk.Reassuring konsumén nyaéta filosofi bisnis urang, jadi urang boga kontrol kualitas produk ketat pisan.
  • team

    tim

    Kami gaduh desain produk profésional sareng tim R&D sareng teknisi ti perusahaan anu terkenal sapertos Foxconn sareng Huawei.Kami gaduh 15-20 taun manajemén produksi, solusi transformasi téknis sareng pangalaman téknis dina widang ngecas nirkabel.
  • Project Development

    Pangwangunan proyék

    Kami nyayogikeun solusi anu disaluyukeun sareng dikembangkeun pikeun produk ngecas nirkabel, anu tiasa ngarengsekeun masalah pikeun palanggan dina waktos anu singget sareng narékahan pikeun pasar heula.
1
2
3
4