项目开发banner

Ngembangkeun produk ngaropéa

Kami nawiskeun solusi khusus sareng pamekaran pikeun produk ngecas nirkabel, sareng urang tiasa ngarengsekeun proyék sapertos kitu dina sababaraha bulan-urang terang yén penting pikeun tiasa ngabales tren pasar dina waktos anu singget.

Tim insinyur sareng desainer produk anu saluyu sareng sampurna terus-terusan ngembangkeun sareng ngawujudkeun solusi téknis anu inovatif.Urang nempatkeun pentingna hébat kana kaahlian komprehensif sarta tumuwuh sarta tangtu nyebarkeun mesin state-of-nu-seni.

Sababaraha produk anu kami parantos ngembangkeun solusi nyaéta:

    • Solusi ngecas induktif
    • Pangecas nirkabel desktop
    • Nangtung carjer nirkabel
    • carjer nirkabel mobil
    • carjer nirkabel magnét
    • Carjer Wireless Jarak Jauh
    • Sareng solusi anu sanés (spésifik pikeun produk ngecas nirkabel).
wireless charger 2
  • quality

    kualitas

    Sadaya kualitas produk dilaksanakeun sacara ketat saluyu sareng sarat sareng lulus uji sareng évaluasi multi-tingkat.
  • speed

    laju

    Kami nyandak prosés tina ide ka solusi séri ngan ukur sababaraha bulan.Hatur nuhun kana manajemén proyék terstruktur kami, kami ogé tiasa ngalaksanakeun pamundut anjeun sacara gancang.
  • flexibility

    kalenturan

    Kami ngaréspon sacara fleksibel kana tungtutan palanggan sareng pasar.Ngagabungkeun kakuatan sareng Lantaisi salaku pasangan anjeun bakal ngamungkinkeun anjeun ngaréspon sacara édisional kana kamajuan pasar.
  • OEM Standards

    Standar OEM

    Kami bakal resep pikeun nanganan kualifikasi sareng validasi atanapi homologasi saluyu sareng standar OEM.
  • ldea
  • ID
  • EVT
  • DVT
  • PVT
  • MP
Prosés pangwangunan

Ti ide pikeun solusi pikeun produksi dina waktu anu singget

Salaku supplier sistem, wwe ngurus sagala léngkah diperlukeun.Prosésna dimimitian ku tata proyék, renderings produk 2D, konstruksi prototipe 3D, sarta dituluykeun ku verifikasi jeung validasi dumasar kana kriteria OEM sarta ditungtungan make runtuyan produksi.Sadaya léngkah proyék pikeun nangtukeun kualitas réngsé di Lantaisi.

  • gagasan

    Henteu paduli naha anjeun parantos gaduh konsép anu konkret atanapi ngan ukur ide anu samar - perencanaan proyék sareng kami dimimitian ku rapat pre-proyék anu lengkep.
  • ID (Desain Industri)

    Insinyur desain produk ngadamel rendering produk dumasar kana ideu palanggan, nunjukkeun konsép desain ka konsumén, sareng ngantepkeun ideu anjeun kabentuk.
  • EVT (Tes Verifikasi Teknik)

    Saatos anjeun nampi penampilan anu dipidangkeun dina rendering produk, kami bakal ngalaksanakeun verifikasi desain dina tahap awal pamekaran produk.Ieu kalebet uji fungsional sareng kaamanan.Sacara umum, RD (R&D) ngalaksanakeun verifikasi komprehensif ngeunaan conto sareng ngalaksanakeun sababaraha tés pikeun mastikeun kasalametan produk.
  • DVT (Tés Verifikasi Desain)

    Uji verifikasi desain mangrupikeun tautan tés anu penting dina produksi hardware.Urang bakal ngalaksanakeun tés kapang, nguji kinerja éléktronik, sarta nguji penampilan.Saatos ngarengsekeun masalah sampel dina tahap EVT, tingkat sareng waktos sadaya sinyal diuji, sareng uji kaamanan réngsé, anu diverifikasi ku RD sareng DQA (Desain Jaminan Kualitas).Dina waktos ayeuna, produk dasarna parantos réngsé, sareng kami bakal ngalaksanakeun proofing 3D sareng muka kapang.
  • PVT (Uji Verifikasi Pilot-run)

    Nalika nasabah negeskeun yén teu aya masalah sareng ukuran sareng struktur modél sampel, kami bakal ngalaksanakeun produksi uji coba pikeun pariksa realisasi fungsi produk anyar d sareng ngalaksanakeun uji stabilitas sareng reliabilitas.Hasil tés henteu aya masalah sareng conto bakal dikirim ka palanggan.
  • MP (Produksi Massal)

    Upami teu aya masalah sareng sampel, departemén produksi urang tiasa ngalaksanakeun produksi masal pikeun anjeun iraha waé.Kami ngagaduhan sistem ranté suplai anu lengkep: manajemén terpadu bengkel pabrik, alat-alat panalungtikan sareng pamekaran, alat-alat produksi, gudang sareng transportasi.Éta mangrupikeun misi perusahaan kami pikeun ngajantenkeun para nasabah henteu hariwang.
1
technician holds tablet with mechanical drawing
3
4