Rincian Produk

  • LANTAISI TS30 is a fast wireless car charger that is compatible with all Qi-enabled devices which equipped with a Qi-compatible cover.

    LANTAISI TS30 mangrupikeun carjer mobil nirkabel gancang anu cocog sareng sadaya alat anu diaktipkeun ku Qi anu dilengkepan ku tutup Qi.

    一 、 Analisis Panémbong 1 、 Hareupeun kotak Kotak hareup anu kosong sareng saderhana, tiasa didesain pikeun palanggan OEM. 2 、 Balik tina kotak Bagian tukang kotak nunjukkeun perkenalan sareng spésifikasi anu relevan. Input : DC 5V-2A, DC 9V-1.67A Kaluaran : 10W Max. Ukuran : 116 * 96 * 90mm Warna : □ Hideung □ Lainnya 3 、 Buka kotak Op ...
    Maca deui
  • 15W wireless fast Car charger evaluation

    15W evaluasi carjer Mobil gancang nirkabel

    Ayeuna, telepon sélulér beuki seueur ngadukung téknologi muatan nirkabel, fungsi ngecas nirkabel ieu nyandak pangalaman ngecas gancang sareng merenah pikeun pangguna. Dina raraga ngajantenkeun fungsi ngecas nirkabel langkung kuat, pabrikan ogé damel pisan dina ngecas nirkabel ...
    Maca deui
  • TS01PU evaluation

    Evaluasi TS01PU

    Ayeuna, telepon sélulér beuki seueur ngadukung fungsi pangisian nirkabel techs cool, anu nyandak pangguna pangalaman pangisian daya anu gancang sareng gancang. Pikeun ngajantenkeun fungsi pangisian nirkabel telepon sélulér langkung kuat, pabrikna ogé bet dina pasaran ngecas nirkabel, ngaluncurkeun ...
    Maca deui