Rincian produk

  • LANTAISI TS30 is a fast wireless car charger that is compatible with all Qi-enabled devices which equipped with a Qi-compatible cover.

    LANTAISI TS30 mangrupikeun carjer mobil nirkabel gancang anu cocog sareng sadaya alat anu diaktipkeun Qi anu dilengkepan panutup anu cocog sareng Qi.

    一, Analisis Penampilan 1, Hareup kotak Kotak hareup kosong tur basajan, bisa dirancang pikeun klien OEM.2.Balik kotak Bagian tukang kotak nunjukkeun bubuka sareng spésifikasi anu relevan.Input: DC 5V-2A, DC 9V-1.67A Kaluaran: 10W Max.Ukuran: 116*96*90mm Warna:□Hideung □Lain 3, Buka kotak Op...
    Maca deui
  • 15W wireless fast Car charger evaluation

    15W nirkabel gancang carjer Car evaluasi

    Kiwari, beuki loba telepon sélulér ngarojong téhnologi ngecas nirkabel, fungsi ngecas nirkabel ieu mawa pangalaman ngecas gancang tur merenah pikeun pamaké.Pikeun ngajantenkeun fungsi ngecas nirkabel langkung kuat, produsén ogé kerja keras dina alat pangecas nirkabel ...
    Maca deui
  • TS01PU evaluation

    meunteun TS01PU

    Kiwari, beuki loba telepon sélulér ngarojong pungsi ngecas nirkabel techs cool, nu brings pamaké pangalaman merenah tur gancang ngecas.Pikeun ngajantenkeun pungsi ngecas nirkabel telepon sélulér langkung kuat, produsén ogé bet dina pasar ngecas nirkabel, ngaluncurkeun ...
    Maca deui