Carjer Wireless Mobil

  • Car Type Wireless Charger CW14

    Mobil Tipe Carjer Wireless CW14

    Ieu 15W magnet ngecas mobil nirkabel.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.
  • Car Type Wireless Charger CW12

    Carjer Tipe Carjer CW12

    Produk Témbongkeun: OEM / ODM Service Wireless Téhnologi Ngecas Gancang Kontak Ayeuna
  • Car Type Wireless Charger CW10

    Carjer Tipe Carjer CW10

    Éta mangrupikeun Panyekel Telepon Mobil Sénsor Otomatis Nirkabel Qi Standar.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.
  • Car Type Wireless Charger TS30

    Mobil Tipe Carjer Wireless TS30

    Produk Témbongkeun: OEM / ODM Service Wireless Téhnologi Ngecas Gancang Kontak Ayeuna
  • Car Use Type CW06

    Mobil Paké Tipe CW06

    CW06 mangrupikeun carjer nirkabel dipasang mobil otomatis anu dianggo pikeun ngecas telepon sélulér.Toel sensing, otomatis muka jeung nutup.Hiji leungeun nyokot tur ngaleupaskeun, gampang beroperasi gancang kalayan leuwih kaamanan.Leungeun panyekel anti-slip anu kuat, silikon lemes di jero, teu aya cilaka kana mobil, kantun selapkeun henteu kunanaon.Rojongan 360 muterkeun kabayang sakabeh titik adjustment, minuhan tungtutan visual béda.