Pangecas telepon dipasang magnét pangsaéna

Pedaran pondok:

Pasangna dina liang mobil, sareng kantun nempatkeun telepon anjeun, mobil magnet mobil tiasa nyepeng ku cangkéng.


Unduh file produk

Detil Produk

Upami anjeun badé angkat nganggo pangisi daya nirkabel anu langkung bijaksana, charger telepon dipasang magnét mangrupikeun pilihan anu saé. Lantaisi CW12 Wireless sayogi dina vérsi anu nganggo hawa-vent, slot CD sareng mobil dasbor dipasang. Kuring nyobian versi vent-hawa, anu ngagaduhan mékanisme ngonci dina klip curhat hawa anu ngajaga carjer dipasang sacara aman napel dina liang angin.

Pikeun telepon nirkabel anjeun tiasa dianggo sareng mobil magnét dipasang, anjeun kedah nganggo kotak nganggo logam (anu kuring gaduh) atanapi anjeun tiasa ngalampirkeun salah sahiji pelat logam caket dina cangkéng dina telepon anjeun ka arah handap janten henteu ngaganggu sirkuit ngecas nirkabel di tengah na). Anjeun bahkan tiasa nutupan piring sareng kotak telepon anjeun, tapi pastikeun bisi éta henteu kentel teuing atanapi telepon anjeun moal nempel kana carjer.

Pemasangan carjer mobil nirkabel magnét Lantaisi CW12 kalebet carjer mobil USB ganda anu ngagaduhan port USB tambahan pikeun ngeusi batre alat kadua. Kabel anu kalebet nyaéta USB-C, anu parantos ngagancangkeun kamampuan ngecas. IPhone 11 Pro kuring cicing dina pangecas aman, tapi anu gaduh telepon anu langkung ageung sapertos iPhone 11 Pro Max sareng Samsung Galaxy Note 10 panginten langkung saé nganggo salah sahiji pilihan carjer nirkabel di luhur.

Aya sababaraha warna sapertos bodas, hideung sareng warna khusus kanggo anjeun mesen. Sareng jinis ieu leres-leres populér sareng saderhana, anggun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami