Mobil Tipe Carjer Wireless CW14

Katerangan pondok:


  • Input:DC 9V-2A
  • Kaluaran:15W
  • Jarak transmisi:3-8 mm
  • Efisiensi ngecas:≥ 80%
  • ukuran:65 * 93 * H50mm
  • NW:144g
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    1. Upami Anjeun hoyong buka kalayan carjer nirkabel saeutik leuwih wijaksana-pilari, carjer telepon gunung magnét mangrupakeun pilihan alus.Lantaisi CW14 Wireless sayogi dina versi kalayan hawa-vent, slot CD sareng dasbor mobil.Kuring diusahakeun versi hawa-vent, nu boga mékanisme ngonci dina klip curhat hawa nu ngajaga carjer Gunung aman napel curhat nu.

    2. Pikeun telepon nirkabel anjeun tiasa dianggo sareng gunung mobil magnét, anjeun peryogi pasualan anu aya sababaraha logam anu aya di jerona (anu kuring gaduh) atanapi anjeun tiasa ngagantelkeun salah sahiji pelat logam anu langsing anu kalebet kana tonggong telepon anjeun. (tempelkeun ka handap supados henteu ngaganggu sirkuit ngecas nirkabel di tengahna).Anjeun malah tiasa nutupan piring nganggo wadah telepon anjeun, tapi pastikeun wadahna henteu kandel teuing atanapi telepon anjeun moal lengket kana pangecas pangecas.

    3. The Lantaisi CW14 magnét carjer mobil nirkabel Gunung ngawengku kabel nyaéta USB-C, nu boga kamampuhan ngecas gancangan.IPhone 12 kuring tetep dina pangecas aman, tapi anu nganggo telepon anu langkung ageung sapertos iPhone 12 Pro Max sareng iPhone 13 sigana bakal langkung saé nganggo salah sahiji pilihan pangecas nirkabel di luhur.

    4. Aya kelir béda kawas bodas, hideung jeung kelir ngaropéa pikeun anjeun mesen.Jeung jenis ieu estu populér tur basajan, elegan.

    Car Charger Wireless
    CW14_02
    Car Charger Wireless
    Car Charger Wireless
    Car Charger Wireless
    CW14_06
    CW14_07
    CW14_08
    CW14_09
    CW14_10

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami