Saha Urang?

Saha Urang

Palanggan Dear!Senang pendak sareng anjeun di dieu!

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd, diadegkeun dina 2016, diwangun ku sakelompok teknisi sareng penjualan kalayan pangalaman anu beunghar dina ngecas nirkabel telepon sélulér.The teknisi, anu gaduh 15 ~ 20 taun pangalaman dina manajemen produksi, skéma transformasi téhnologi jeung pangaweruh-kumaha dina widang ngecas nirkabel, anu ti Foxconn, Huawei jeung pausahaan renowned lianna.Urang fokus dina R&D, produksi equipments ngecas nirkabel pikeun handphone, TWS earphones jeung apel arloji, jeung nyadiakeun professional wireless ngecas solutions.We ayeuna anggota WPC jeung anggota Apple.

Sadaya produk urang parantos lulus sertipikat CE, RoHS, FCC.Sababaraha gaduh sertipikat QI sareng MFI.

Sadaya produk anu disaluyukeun model dirancang kalayan patén-patén penampilan urang sorangan.

Made In China parantos janten platform B2B kami ti saprak 2020. Kami parantos lulus Pamariksaan Pabrik ku Made In China.

Tujuan kami nyaéta pikeun janten "Produsén Cerdas" Kelas munggaran tina ranté pasokan listrik dina produk éléktronik sélulér, kami narékahan pikeun ngajalajah téknologi anu paling canggih unggal taun.Urang tiasa ngalakukeun OEM na di-jero ODM serive pikeun konsumén urang hargana sarta kami yakin nawarkeun nilai leuwih pikeun mitra kami.

Sanggeus taun ngembangkeun gancang, bisnis urang geus dimekarkeun pikeun pasar global béda, kayaning Cina daratan, Jepang, Koréa Kidul, Tengah-Wétan, Asia Tenggara, Éropa, Amérika Serikat jeung wewengkon séjén.Keukeuh we gawé babarengan alus sareng anjeun konsumén esteemed.