Saha Kami?

Saha Kami

Dear Palanggan! Senang pendak sareng anjeun di dieu!

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd, didirikeun taun 2016, diwangun ku sakumpulan teknisi sareng penjualan anu gaduh pangalaman euyeub dina ngecas nirkabel telepon sélulér. Téknis, anu gaduh pangalaman 15 ~ 20 taun dina manajemen produksi, skéma transformasi téknologi sareng know-how di lapangan ngecas nirkabel, nyaéta ti Foxconn, Huawei sareng perusahaan terkenal anu sanés. Kami difokuskeun R&D, produksi peralatan ngecas nirkabel pikeun telepon sélulér, earphone TWS sareng jam tangan apel, sareng nyayogikeun solusi ngecas nirkabel anu profesional. Kami ayeuna anggota WPC sareng anggota Apple.

Sadaya produk kami parantos lulus dina sertipikat CE, RoHS, FCC. Sababaraha gaduh sertipikat QI sareng MFI.

Sadaya produk didesain modél dirancang kalayan patén-patén penampilan urang nyalira.

Didamel Di Cina parantos janten platform B2B kami ti saprak 2020. Kami parantos ngalangkungan Pamariksaan Pabrik ku Made In China.

Tujuan kami nyaéta pikeun janten Kelas Pertama "Produsén calakan" ranté catu daya dina produk éléktronik sélulér, urang narékahan ngajajah téknologi anu paling canggih unggal taun. Urang tiasa ngalakukeun OEM sareng jero ODM serive pikeun konsumén anu kami hargana sareng kami yakin bakal nawiskeun langkung seueur nilai pikeun mitra kami.

Saatos mangtaun-taun pangwangunan gancang, bisnis urang parantos ngalegaan ka pasar global anu béda, sapertos daratan Cina, Jepang, Koréa Kidul, Timur Tengah, Asia Tenggara, Éropa, Amérika Serikat sareng daérah sanés. Kami ngarepkeun kerjasama anu saé sareng anjeun konsumén anu terhormat.