Warta Industri

  • Guangzhou Electronic and Electrical Appliances Cross-border E-commerce selection Conference.

    Perkakas éléktronik sareng éléktronik Guangzhou Konférénsi Pilihan E-commerce lintas-wates.

    12-15 April, IEAE 2021 Guangzhou Electronics and Electrical Appliances Palang-wates Konperénsi Pilihan E-commerce bakal diayakeun di Guangzhou-Poly World Trade Center sakumaha anu dijadwalkeun. LANTAISI bakal nyandak rupa-rupa produk pikeun anjeun pikeun janji pasini sareng IEAE! Wilujeng sumping di stan 1E06 kanggo sel ...
    Maca deui
  • EXIBITION IN GUANGZHOU

    Pameran di GUANGZHOU

    预告 | 2021 IEAE 广州 电子 电器 跨境 电 商 选 品 大会 广州 - 保 利 世贸 国际 馆 展会 时间 : 2021/04 / 12-2021 / 04/15 4 月 12-15 日 , IEAE 2021 广州 电子 电器 跨境 电 商 选 品将于 广州 - 保 利 世贸 国际 馆 如期 举行。 蓝 钛 思 将 携 多款 产品 与 您 相约 IEAE! 欢迎 各位 到 摊位 1E06 选 品 洽谈! 蓝 钛 思 展台 & nbs ...
    Maca deui
  • What Dose LANTAISI Do?

    Naon Dosis LANTAISI Laksanakeun?

    Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd, didirikeun taun 2016, diwangun ku sakumpulan teknisi sareng penjualan anu gaduh pangalaman euyeub dina ngecas nirkabel telepon sélulér. Téknisi, anu gaduh pangalaman 15 ~ 20 taun dina manajemén produksi, skéma transformasi téknologi sareng terang-terang dina ...
    Maca deui
  • Why we need wireless charger in life or work?

    Naha urang butuh carjer nirkabel dina kahirupan atanapi damel?

    Naha anjeun bosen maen nyumput & milarian kabel muatan anjeun? Naha aya anu nyandak kabel anjeun, tapi teu aya anu terang dimana ayana? Carjer nirkabel sapertos alat anu tiasa ngeusi batre 1 atanapi langkung alat sacara nirkabel. Pikeun méréskeun masalah manajemén kabel anjeun ...
    Maca deui
  • What is Wireless Charger?

    Naon ari Wireless Charger?

    Ngecas nirkabel ngamungkinkeun anjeun ngeusi batre smartphone tanpa kabel sareng colokan. Kaseueuran alat-alat anu ngeusi nirkabel mangrupikeun pad atanapi permukaan khusus tempat anjeun nempatkeun telepon anjeun supados diidinan. Smartphone anu langkung énggal condong ngagaduhan panarima ngecas nirkabel anu diwangun, sedengkeun anu sanésna ...
    Maca deui