Nangtung carjer nirkabel

  • Stand Type Wireless Charger DW08

    Nangtung Tipe Wireless carjer DW08

    Ieu mangrupikeun pangecas nirkabel 3-in-1 pikeun cocog sareng telepon QI / TWS earbud / iWatch.Cai mibanda coils ganda, euweuh bintik buta pikeun induksi, ku kituna jalma bisa nempo telepon sacara vertikal atawa horisontal.
  • Stand Type Wireless Charger SW08S

    Nangtung Tipe Wireless carjer SW08S

    Produk Témbongkeun: OEM / ODM Service Wireless Téhnologi Ngecas Gancang Kontak Ayeuna
  • Stand Type Wireless Charger SW14

    Nangtung Tipe Wireless carjer SW14

    Stasiun carjer nirkabel 2-in-1 ieu ngagunakeun téknologi kontrol otomatis anu paling canggih.Dilengkepan ku rupa-rupa fungsi, kayaning overcurrent, overcharge, overvoltage, overheat, jsb jeung fungsi kontrol suhu, switch otomatis pareum, zat asing na idéntifikasi objék logam, etc.so anjeun bisa ngalaman ngecas nirkabel kalayan total karapihan pikiran.
  • Stand Type Wireless Charger SW15

    Nangtung Tipe Wireless carjer SW15

    Éta pangecas nirkabel multifungsi pikeun iPhone 12, TWS, sareng iWatch.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.
  • Stand Type Wireless Charger SW16

    Nangtung Tipe Wireless carjer SW16

    Pangecas nirkabel 3-in-1 ieu nangtung pikeun ngecas gancang Telepon anu Diaktipkeun Qi, Galaxy Watch, Galaxy Buds dina waktos anu sami, henteu kedah hariwang ngeunaan sababaraha kabel ngecas dina kahirupan anjeun, ngajantenkeun méja anjeun tiis sareng rapih!
  • Stand Type Wireless Charger SW12

    Nangtung Tipe Wireless Charger SW12

    Éta pangecas nirkabel multifungsi pikeun iPhone 12, TWS, sareng iWatch.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2