Nangtung Tipe Wireless carjer DW08

Katerangan pondok:

Ieu mangrupikeun pangecas nirkabel 3-in-1 pikeun cocog sareng telepon QI / TWS earbud / iWatch.Cai mibanda coils ganda, euweuh bintik buta pikeun induksi, ku kituna jalma bisa nempo telepon sacara vertikal atawa horisontal.


  • Input::DC 9V-2A
  • Kaluaran 1::15W Max (Telepon)
  • Kaluaran 2::5W Maks(TWS)
  • Kaluaran 3::3.5W (iWatch)
  • Standar::WPC Qi
  • Sertifikasi::CE, FCC, RoHS
  • N/W::215g
  • Ukuran::158 * 143 * 24 mm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    Wireless Charger  (8)
    Wireless Charger  (9)
    WIRELESS CHARGER  (3)
    WIRELESS CHARGER  (4)
    WIRELESS CHARGER  (5)
    WIRELESS CHARGER  (6)
    WIRELESS CHARGER  (7)
    WIRELESS CHARGER  (8)
    WIRELESS CHARGER  (9)
    Wireless Charger  (4)
    WIRELESS CHARGER  (12)
    WIRELESS CHARGER  (13)

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami