Charger Nirkabel Tipe Magnét SW12

Katerangan pondok:

Éta pangecas nirkabel magnét multifungsi pikeun iPhone 12, TWSearbud sareng iWatch.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.


  • Input:9V-3A, 12V-3A
  • Kaluaran 1:15W Max (Telepon nirkabel)
  • Kaluaran 2:10W Max (Telepon/TWS)
  • Kaluaran 3:3.5W Max (iWatch)
  • Ukuran produk:178 * 88 * 118 mm
  • Warna produk:Hideung, Pérak, séjén
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    wireless charger  (2)
    wireless charger  (4)
    wireless charger  (6)
    wireless charger  (10)
    wireless charger  (9)
    wireless charger  (8)
    wireless charger  (7)
    wireless charger  (5)
    wireless charger  (11)
    wireless charger  (12)
    wireless charger  (1)
    wireless charger  (3)
    wireless charger  (13)
    wireless charger  (14)

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami