MFM Certified Produk

  • MFM Certified Wireless Charger MW01

    MFM Certified Wireless carjer MW01

    Ieu 15W magnet ngecas nirkabel.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.