Riwayat Perusahaan

lsuifdjhfjfjfj

2016 Perusahaan Didirikeun

● Panilitian sareng pamekaran téknologi ngecas nirkabel telepon sélulér

 

2017 Acara Taunan

● Ngaleupaskeun produk muatan nirkabel telepon sélulér munggaran

● Janten anggota angkatan kahiji WPC.

 

2018 Acara Taunan

● Telepon sélulér PD gancang ngecas téknologi ngembangkeun hasil

● Car mount nirkabel ngecas kana pasar nyetél bengkel perakitan, kamampuan ngolah produk, kamampuan OEM

● Manjangkeun kamampuan panilitian sareng pamekaran téknologi, ngalakukeun kamampuan ODM

 

Acara Tahunan 2019

● Solusi manajemén muatan nirkabel mandiri

● EPP protokol nirkabel ngecas gancang asup pasar ▪ ID Wajah + sidik ID Aplikasi

● Aplikasi téknologi pangakuan urat ngenalkeun tim manajemen profesional, komitmen pikeun jasa téknis sareng kamampuan manajemén ranté suplai

● Sertifikasi sistem kualitas ISO9000

 

Acara Tahunan 2020

● Perusahaan kami ngalegaan sareng ngalih ka lokasi anu énggal

● Meunangkeun sertifikasi sistem mutu ISO 9001

● Janten pabrik anggota Apple, sertifikasi MFi

 

2021 Acara Taunan

● Janten anggota USB-IF

● Meunangkeun sertifikasi sistem mutu ISO 14001

● kéngingkeun sertifikasi BSCI.