Sajarah parusahaan

lsuifdjhfjfjfj

2016 Pausahaan Diadegkeun

● Panaliti sareng pamekaran téknologi ngecas nirkabel telepon sélulér

 

2017 Acara taunan

● Ngarilis produk ngecas nirkabel telepon sélulér munggaran

● Janten anggota angkatan munggaran WPC.

 

2018 Acara taunan

● handphone PD ngecas gancang téhnologi ngembangkeun suksés

● Car Gunung ngecas nirkabel kana pasar nyetél workshop assembly, kamampuhan processing produk, pangabisa OEM

● Manjangkeun panalungtikan téhnologi jeung kamampuhan ngembangkeun, migawe pangabisa ODM

 

Acara taunan 2019

● solusi manajemén ngecas nirkabel bebas

● Protokol EPP ngecas gancang nirkabel asupkeun pasar ▪ raray ID + sidik ID Aplikasi

● Aplikasi téknologi pangakuan urat ngawanohkeun tim manajemen profésional, komitmen kana jasa teknis jeung kamampuhan manajemén ranté suplai

● sertifikasi sistem kualitas ISO9000

 

Acara Taunan 2020

● parusahaan urang dimekarkeun tur dipindahkeun ka lokasi anyar

● Kéngingkeun sertifikasi sistem kualitas ISO 9001

● Janten produsén anggota Apple, sertifikasi MFi

 

2021 Acara Taunan

● Janten anggota USB-IF

● Kéngingkeun sertifikasi sistem kualitas ISO 14001

● Kéngingkeun sertifikasi BSCI.