Aplikasi

tentang Kami

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd didirikeun taun 2016, utamina museurkeun kana R & D sareng produksi produk carjer nirkabel.  Visi kami pikeun janten kelas munggaran "Produsén calakan" dina ranté catu daya éléktronik sélulér. Téknisi, anu gaduh pangalaman 15 ~ 20 taun dina manajemén produksi, skéma transformasi téknologi sareng know-how di lapangan ngecas nirkabel, nyaéta ti Foxconn, Huawei sareng perusahaan terkenal anu sanés. Saatos pangembangan pesat taun, bisnis kami parantos tembus kana daratan Cina, Hong Kong, Jepang, Koréa Kidul, Asia Tenggara, Éropa, AS sareng Amérika Kidul. Jenis produk utama urang sapertos kieu: Desktop, vertikal, kendaraan dipasang, 2 in 1, 3 in 1, komposit multifungsi sareng PCBA individu, sareng sajabana.

Produk unggulan

Tés Produk & Ngajen