Lantaisi / BSCI Factory
Lantaisi / Certification
Lantaisi / Project Development
Lantaisi / Supply Chain System
Lantaisi / Technical

tentang Kami

Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd. parantos diaudit salaku produsén sertifikasi MFI anggota Apple.Dina waktos anu sami, kami mangrupikeun produsén anggota WPC sareng USB-IF.Kalolobaan carjer nirkabel urang geus lulus QI, MFI, CE, FCC, sertifikasi RoHS.

  • 4d5d5058
  • MFI Certificate
  • magsafe
  • QI  Certificate
  • CE Certificate
  • FCC Certificate
  • RoHS Certificate
Tambih deui

Naon anu bisa urang pigawé?

produk unggulan

Sertifikasi

Certificate

Uji & Evaluasi

  • Naon bédana antara muatan hareup sareng muatan pungkur tina ngecas nirkabel mobil?

    Kaunggulan tina ngecas nirkabel mobil Ngecas nirkabel mobil mangrupakeun produk téhnologi kalawan paling pujian jeung skenario aplikasi alus teuing!Teu ngabutuhkeun sering plugging sareng cabut kabel ngecas.Ieu mangrupikeun produk téknologi pinter anu ningkatkeun kaamanan nyetir sareng ningkatkeun q ...

  • Kami balik deui ka padamelan ayeuna!

    Patarosan ngeunaan carjer nirkabel?Leupaskeun kami garis pikeun neangan nu leuwih!Spésialisasi dina Solusi pikeun saluran listrik sapertos pangecas nirkabel sareng adaptor jsb. ——- LANTAISI Cobian Toél

  • Bewara Libur Resmi ti LANTAISI

    Dupi abdi tiasa masang carjer nirkabel dina mobil abdi?Sumuhun, anjeun tiasa.Gampang pisan pikeun nambihan ngecas nirkabel ka mobil anjeun.Patarosan ngeunaan carjer nirkabel?Leupaskeun kami garis pikeun neangan nu leuwih!Spésialisasi dina Solusi pikeun saluran listrik sapertos carjer nirkabel sareng adaptor jsb. ——- L...