Produk

  • Best magnetic mount phone charger

    Pangecas telepon dipasang magnét pangsaéna

    Pasangna dina liang mobil, sareng kantun nempatkeun telepon anjeun, mobil magnet mobil tiasa nyepeng ku cangkéng.
  • Upright wireless Charging Stand 10W – Best Wireless Charging Stand

    Nangtung nirkabel Ngecas Nangtung 10W - Stand Wireless Charging Stand

    Ngecas nirkabel 10W / 15w ieu nangtung tina LANTAISI gaduh kaunggulan gunana pikeun ngamungkinkeun anjeun teras-terasan nganggo telepon anjeun nalika dieusi.

    Lebar Lawu na dibereskeun, tapi cukup lega pikeun imah smartphone nanaon. Éta ogé lumayan rendah, sahingga gampang pisan ngagolérkeun telepon anjeun sacara horisontal nalika nangtung nangtung.

    Dok sorangan kuat pisan, berkat tapak loma, padahal alatna sorangan henteu ageung teuing. Mibanda desain palastik hideung matte saderhana tapi fungsina.

    LED bodas leutik ngamungkinkeun anjeun terang yén carjer fungsina leres, tapi pikaresepeun disumputkeun di luar jalan di handapeun dok.

    Disertifikasi pikeun Apple sareng Samsung Charge Fast, carjer Lantaisi panginten langkung mahal tibatan sababaraha, tapi nyatana henteu, sareng anjeun tiasa yakin éta bakal nganteurkeun laju muatan anu optimal, sareng teu aya adaptor kabel dina kotak.
  • Dual Fast Wireless Charger – Best Multi-Device Wireless Charger

    Dual Fast Wireless Charger - Pangalusna Wireless Mult-Device Wireless

    Sanaos tiasa ngeusi batre dua alat Qi-kompatibel sakaligus, hatur nuhun kana lima coil anu disimpen di lebetna, carjer LANTAISI henteu ageung teuing atanapi rumit. Alat anu ramping kalayan top hideung meshed henteu béda sareng spéker, tapi langkung langsing - éta saéstuna henteu ageung tibatan seueur telepon andalan ayeuna. Mémang, ku hiji telepon pinter sareng iwatch di luhur teu aya seueur ruang pikeun muter-muter sareng kumaha posisi aranjeunna, tapi ngan ku hiji telepon ka ...
  • 15W Wireless Charging Pad – Most Stylish Wireless Charging Pad

    15W Wireless Charging Pad - Pad Pengisian Daya Nirkabel Paling Stylish

    Salami sababaraha taun ka pengker, urang ningali jam tangan ngecas nirkabel, sababaraha katuhu dina tukang telepon sélulér anjeun, sareng dukungan pikeun ngecas nirkabel dina kasus headset. Ngecas nirkabel sering langkung laun tibatan ngecas kabel - ieu henteu kalebet carjer nirkabel Lantaisi sareng téknologi Warp Charge 50 Wireless super gancang na - tapi merenah pisan pikeun ngan saukur nyetél alat anjeun dina pad pengisian sareng henteu pernah fame nganggo kabel. Pad gaduh kapasitas kanggo ngeusi batre kalayan gancang ...
  • Car Use Type TS30

    Anggoan Mobil Tipe TS30

    TS30 mangrupikeun carjer nganggo carjer nirkabel ogé wadah mobil. Éta pendamping anu sampurna nalika nganggo telepon sélulér anjeun dina mobil. Desain penampilan anu tiis, panangan clamp alloy aluminium sareng perumahan ABS. Éta ngandelkeun patalina gravitasi alat ngecas pikeun ngendalikeun lawang jepitan atanapi nutup, anu gampang pisan dioperasikeun. Champing ku tilu sisi, pikeun ngonci telepon pageuh nalika minuhan rem atanapi nabrak.
  • Stand Style Series SW09

    Nangtung Gaya Series SW09

    SW09 mangrupikeun nangtung nangtung tipe carjer gancang nirkabel anu dianggo pikeun ngeusi batre telepon sélulér. Penampilan bahan ABS lengkep, beurat enteng pisan. Anjeun tiasa ngeusi batre telepon sacara horisontal atanapi vertikal sareng nonton video dina waktos anu sami, anu cocog pisan pikeun dianggo sadidinten. Desain ergonomis anu unik 70 sudut, sudut pandang anu nyaman nalika dianggo pikeun nonton TV.
  • Desktop Style Series TS06

    Desktop Style Series TS06

    TS06 mangrupikeun carjer gancang nirkabel gaya desktop, anu gaduh cincin LED.
    Éta tiasa ngeusi batre telepon sélulér sareng alat aktip Qi anu sanés. Kalayan bahan cet karét, éta tiasa nyayogikeun raos anu raoseun pisan sareng luhur-luhur nalika anjeun némpél atanapi ngagunakeunana. Kalayan LED, aya modeu wengi kanggo pangguna, sahingga pangguna tiasa nganggona langkung merenah bahkan dina lingkungan anu poék tanpa lampu. Ieu modél pribadi kami anu dirancang, henteu aya tampilan anu sami dina pasaran.
  • Desktop Type wireless charger TS01 PU

    Desktop Tipe nirkabel carjer TS01 PU

    Produk Tembongkeun: Spésifikasi: Input : DC 5V-2A, DC 9V-1.67A Ukuran : 100x100x7.6mm Kaluaran : 10W atanapi 15W Warna : tarnish, hideung atanapi ngarobih warna sanés Ngecas jarak : 8mm Ukuran kotak kado : 124 * 115 * 28mm Standar / Sértipikat: Sértipikat QI , FCC, CE, sertipikat RoHS kotak kado beurat: 136g Laju Konversi Pengisian : ≧ 76% Ukuran karton master : 400 * 315 * 260mm (108 pcs per karton) Beurat bersih: 72g Bobot karton Master : Paket 13.2kg eusi : alat, kabel Tpye-C panjang 1m, us ...
  • Car Use Type CW06

    Pamakéan Mobil Tipe CW06

    CW06 mangrupikeun car charger nirkabel mobil otomatis anu dianggo pikeun ngeusi batre telepon sélulér. Sensing toél, muka otomatis sareng nutup. Hiji-hiji nyokot sareng ngaleupaskeun, gampang dioperasikeun gancang kalayan langkung aman. Panangan panangan anti-slip anu kuat, silikon lemes di jero, henteu aya cilaka pikeun mobil, kantun lebetkeun teu kunanaon. Dukung 360 puteran roda sacara gembleng tina panyaluyuan, nohonan tungtutan visual anu béda.
  • Desktop Type wireless charger TS01

    Desktop Type charger nirkabel TS01

    TS01 mangrupikeun pangecas nirkabel tipe desktop anu dianggo pikeun ngeusi batre telepon sélulér sareng alat-alat Qi anu sanésna, kalayan kaluaran Maksimum 10W-15W. Nalika anjeun kedah ngeusi batre telepon anjeun, kantun pasang kana TS01 sareng ngeusi batre. Éta tiasa dianggo di bumi, kantor atanapi tempat sanés. Permukaan kulit lawon bertekstur sareng cangkang ABS, super ringan sareng gampang dibawa, ngajantenkeun hirup anjeun langkung merenah!
  • Stand Style Series SW08

    Nangtung Gaya Series SW08

    SW08 mangrupikeun nangtung nangtung tipe carjer gancang nirkabel anu dianggo pikeun ngeusi batre telepon sélulér. Ieu cocog sareng sadaya alat anu diaktipkeun ku Qi, pikeun ngeusi batre telepon horisontal atanapi vertikal. Permukaan kulit anu dirancang kalayan elegan sareng kotak alloy aluminium, disimpen dina méja, colokkeun kabel listrik sareng ngeusi batre telepon langsung, hiji di bumi, hiji di kantor.
  • Desktop type wireless charger DW01

    Carjer nirkabel tipe desktop DW01

    DW01 mangrupikeun pangecas nirkabel tipe desktop ageung 15W anu dianggo pikeun ngeusi batre telepon sélulér sareng alat earphone TWS. Nalika anjeun kedah ngeusi batre telepon sélulér, lebetkeun kana méja méja, teras sambungkeun kakuatan listrik pikeun mimiti ngeusi. Singkirkeun masalah henteu mendakan kabel kabel telepon anjeun. Éta tiasa dianggo di bumi, kantor atanapi tempat sanés.
12 Teras> >> Halaman 1/2