Magnét Wireless Power Bank PBW01

Katerangan pondok:

Ieu mangrupikeun bank listrik nirkabel magnét, kapasitasna 5000 mAh (tiasa ngaropéa 10000 mAh), 1 * port Type-C nyaéta 18W, 1 * USB nyaéta 18W, 15W magnét nirkabel.


  • Outport::15W (Wireless) + 18W (USB)
  • Input::DC 9V/2A
  • Bahan::ABS + PC
  • Beurat bersih::155g
  • Beurat kotor::240g
  • ukuran::98 * 63 * 14 mm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    Salaku cara pikeun nyumponan kabutuhan klien anu pangsaéna, sadaya operasi kami dilaksanakeun sacara ketat saluyu sareng motto kami "Kualitas Tinggi, Harga Agrésif, Palayanan Gancang" kanggo 100% Asli Cina Desain Terbaru Portabel Slim Magnetik Pack Wireless Charging Power Bank 5000mA Magsaf pikeun iPhone 13/12, Upami anjeun resep kana barang-barang kami atanapi hoyong pariksa pameseran khusus, anjeun kedah leres-leres ngahubungi kami.Kami ngarepkeun ngabentuk asosiasi organisasi anu makmur sareng para nasabah anyar di sakumna bumi dina waktos anu bakal datang.

    1. [Bank Daya Kapasitas Tinggi & Kasalametan]- Bank kakuatan nirkabel panganyarna sareng 5000mAh atanapi 10000mAh inti listrik Li-polimér kualitas luhur tiasa ngeusi batre telepon anjeun sahenteuna 4 ~ 6 kali, chip cerdas anu diwangun tiasa ngajagi alat anjeun tina overcharge, overdischarge, arus kaleuleuwihan, sirkuit pondok atanapi panas teuing, upami disayogikeun. ngecas stabil.

    2. [Ngecas Nirkabel Max 15W] - Pangecas portabel nirkabel ngadukung 5W, 7.5W, 10W sareng 15W Max ngecas gancang nirkabel.Henteu aya kabel anu diperyogikeun, cukup nempatkeun telepon atanapi aksésori anu disertipikasi Qi anjeun dina tengah mat sareng gampang ngecas kalayan kakuatan maksimal anu dirojong ku telepon anjeun. [Kasing telepon dina ketebalan 3mm]

    3. [Kinerja kuat]- Kapasitas 5,000mAh, kalayan kaluaran iPhone ngecas nirkabel gancang 7,5W, ngecas nirkabel gancang Android 15W, USB-C 18W, Type-C 18W.

    4. [Merenah] - Inget pikeun klik "Power On Button" di sisi sateuacan ngecas, teu kedah kabel nalika ngecas.Jeung indikator kakuatan LED nembongkeun kapasitas batré sésana, bisa disimpen dina saku calana, gampang dibawa.

     

    Hafd81e872f984444baac4135a6e93502w
    power bank  (14)
    power bank  (2)
    power bank  (1)
    power bank  (3)
    power bank  (4)
    power bank  (5)
    power bank  (6)
    power bank  (9)

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami