15~30mm Long Distance Wireless carjer LW01

Katerangan pondok:

Ieu carjer nirkabel jarak jauh bisa dipasang onto parabot non-logam ti 15mm ka 30mm kandel, kaasup desks, méja, dressers na countertops.


  • Input::24V, 1A
  • Daya kaluaran::10W
  • Jarak ngecas valid::15-30mm
  • Bahan::ABS
  • Ukuran::106 * 106 * 22 mm
  • Rincian produk

    Tag produk

    [Lancarkeun Poé Anjeun Sapopoé]carjer Jarak Jauh bisa dipasang onto sagala parabot non-logam ti 15mm ka 30mm kandel, kaasup desks, méja, dressers na countertops.

    [ Pamasangan Gratis Hustle ]Teu perlu nyieun liang dina méja, LANTAISI Long Distance Wireless carjer boga napel reusable Gunung anu bakal lengket permukaan mana wae dina sababaraha detik tanpa ngaruksak jati Anjeun.

    [Ngecas Aman sareng Pamasangan Gampang]Pad ngecas nirkabel ieu nyadiakeun overcharging jeung perlindungan panas, hiji switch kaamanan internal ngajamin yén teu aya cilaka bakal kantos datang ka alat Anjeun bari ngecas eta normal.Pasang kalayan henteu aya karusakan dina sababaraha menit, ngan ukur nganggo pita dua sisi anu disayogikeun anjeun tiasa gaduh stasiun ngecas nirkabel anu teu katingali di bumi atanapi kantor anjeun dina sababaraha menit!

    Produk Témbongkeun:

    long distance wireless charger  (1)
    long distance wireless charger  (2)
    long distance wireless charger  (3)
    long distance wireless charger  (4)
    long distance wireless charger  (5)
    long distance wireless charger  (6)
    Long Distance  (9)
    long distance wireless charger  (7)
    long distance wireless charger  (8)
    Magsafe wireless charger  (9)

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami