Desktop Tipe Wireless Charger TS01

Katerangan pondok:


  • Input::DC 5V-2A, 9V-1.67A
  • Kaluaran::10W
  • Jarak ngecas::8 mm
  • Sertipikat::FCC, CE, RoHS
  • Laju Konversi::≧80%
  • Beurat bersih::63g
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    Charging Station
    Fast Charger
    Magnetic Wireless Charger
    Samsung Wireless Charger
    Thinnest Wireless Charger
    Usb Charger
    Wireless Car Charger

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami