Desktop Type charger nirkabel TS01

Pedaran pondok:

TS01 mangrupikeun pangecas nirkabel tipe desktop anu dianggo pikeun ngeusi batre telepon sélulér sareng alat-alat Qi anu sanésna, kalayan kaluaran Maksimum 10W-15W. Nalika anjeun kedah ngeusi batre telepon anjeun, kantun pasang kana TS01 sareng ngeusi batre. Éta tiasa dianggo di bumi, kantor atanapi tempat sanés. Permukaan kulit lawon bertekstur sareng cangkang ABS, super ringan sareng gampang dibawa, ngajantenkeun hirup anjeun langkung merenah!


Unduh file produk

Detil Produk

Produk Tembongkeun:

TS01 mangrupikeun pangecas nirkabel tipe desktop anu tiasa dilebetkeun dina méja, méja komo permukaan objék sanés kanggo ngecas telepon sélulér anjeun sacara nirkabel.

Spésifikasi Desktop Type charger nirkabel TS01

Input : DC 5V-2A, DC 9V-1.67A Ukuran : Ø100 * H7.6mm
Kaluaran : 10W atanapi 15W Warna : hideung, bodas sareng ngarobih
Jarak Pengisian Daya : 8mm Ukuran pakét : 124 * 115 * 23mm
Standar / bijil: Sértipikat QI , FCC, CE, ROHS Pakét beurat: 128g
Tingkat Konversi Pengisian : 80% Ukuran karton master : 400 * 315 * 375mm (108 pcs per karton)
Beurat bersih: 65g Beurat karton master : 12,5kg
Eusi rangkep: Alat, kabel USB Mikro panjang 1m, manual pangguna

Skenario aplikasi :

Carger nirkabel desktop -----

KUMAHA GAMPANGNA?

Dina jero smartphone anjeun aya coil induksi panarima tina tambaga.

Carjer nirkabel ngandung koil pemancar tambaga.

Nalika anjeun nempatkeun telepon dina pangecas, coil pamancar ngahasilkeun medan éléktromagnétik anu panarima dikonversi janten listrik pikeun batré telepon. Prosés ieu katelah induksi éléktromagnétik.

Kusabab panarima tambaga sareng coil pamancar alit, muatan nirkabel ngan ukur tiasa dianggo jarak anu pondok pisan. Produk rumah tangga sapertos sikat sikat listrik sareng cukur cukur parantos nganggo téknologi muatan induktif ieu parantos mangtaun-taun.

Kumaha jalanna?

Jelas, sistemna henteu lengkep nirkabel sabab anjeun masih kedah nyolokkeun carjer kana listrik atanapi port USB. Éta hartosna anjeun henteu kedah nyambungkeun kabel ngecas kana telepon sélulér anjeun.

NAON 'QI' WIRELESS CHARGING?

Qi (dilafalkan 'chee', kecap Cina pikeun 'aliran énergi') mangrupikeun standar muatan nirkabel anu diadopsi ku pabrik téknologi panggedéna sareng paling terkenal, kalebet Apple sareng Samsung.

Gawéna sami sareng téknologi muatan nirkabel sanés-éta ngan ukur naékna popularitasna hartosna parantos gancang nyusul pesaing na salaku standar universal.

Qi ngecas parantos cocog sareng model smartphone anu pang anyarna, sapertos iPhones 8, XS sareng XR sareng Samsung Galaxy S10. Nalika modél anu langkung énggal sayogi, aranjeunna ogé bakal ngagaduhan fungsi ngecas nirkabel Qi.

Bewara:


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami