Desktop Tipe Wireless carjer TS01 PU

Katerangan pondok:


  • Input::DC 5V-3A, 9V-1.67A, 12V-1.5A
  • Kaluaran::15W
  • Jarak ngecas::8 mm
  • Sertipikat::FCC, CE, RoHS
  • Laju Konversi::≧80%
  • Beurat bersih::63g
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    Wireless Charger1
    Wireless Charger2
    Wireless Charger3
    Wireless Charger4
    Wireless Charger5
    Wireless Charger6

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami