Desktop Tipe nirkabel carjer TS01 PU

Pedaran pondok:


Unduh file produk

Detil Produk

Produk Tembongkeun:

Spésifikasi:

Input : DC 5V-2A, DC 9V-1.67A Ukuran : 100x100x7.6mm
Kaluaran : 10W atanapi 15W Warna : tarnish, hideung atanapi ngaropea kelir séjén
Jarak pengisian daya: 8mm Ukuran kotak kado : 124 * 115 * 28mm
Standar / bijil: Sértipikat QI , FCC, CE, sertipikat ROHS Beurat kotak kado : 136g
Tingkat Konversi Pengisian : 76% Ukuran karton master : 400 * 315 * 260mm (108 pcs per karton)
Beurat bersih: 72g Beurat karton master : 13,2kg
Eusi rangkep: alat, kabel Tpye-C panjang 1m, manual pangguna

Skenario aplikasi :

Carger nirkabel desktop -----

ngecas dimana-mana, idéntifikasi calakan tina arus anu béda, ngecas gancang henteu ngarugikeun telepon sélulér, kantor, asistén ngecas bumi. Lampu sareng kompak, gampang dicandak nalika ngumbara.

Kumaha jalanna?

1. Parentah Konéksi

a. Nyambungkeun sumber kakuatan pikeun masihan kakuatan pikeun alat.

b. Pasang alat dina area pengisian nirkabel.

c. Lampu biru langit anu cahayana nunjukkeun yén alatna dina status ngecas.

2. Parentah Indikator Kakuatan

a. Lampu héjo sareng lampu biru langit hurung sakali teratur, maka lampu mati.

b. Lampu biru langit anu cahayana nunjukkeun yén alatna dina status ngecas.

c. Lampu biru langit ngagenclang nalika obyék asing logam sanés disimpen dina zona pangisian nirkabel.

Bewara:

a. Punten anggo adaptor daya cocog QC pikeun ngahontal muatan gancang.

b. Mangrupikeun fenomena normal pemanasan nalika prosés ngecas. Punten angkat alat saatos dieusi pinuh pikeun ngalindungan alat sareng carjer nirkabel.

Tapi éta henteu kedah hariwang ngarusak telepon, kumargi DW01 ngagaduhan fungsi panyalindungan muatan sanaos parantos langkung seueur ngecas kanggo waktos anu langkung lami.

Tip Produk sareng Kaamanan:

1. Entong disimpen atanapi dianggo dina suhu luhur, kalembaban atanapi daérah kotor.

2. Entong nyimpen atanapi nganggo éta dina médan magnét anu kuat.

3. Jauhkeun ti jangkauan barudak sareng murangkalih.

4. Entong ngalaan cai atanapi lebu beurat. Tetep garing sareng bersih.

5. Pagawe sanés-profesional henteu ngajaga alat tanpa otorisasina.

Eusi rangkep:

1x Produk       

Manual Pamaké 1x            

1x Ngecas Kabel (1m)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami