Carjer nirkabel tipe desktop DW01

Pedaran pondok:

DW01 mangrupikeun pangecas nirkabel tipe desktop ageung 15W anu dianggo pikeun ngeusi batre telepon sélulér sareng alat earphone TWS. Nalika anjeun kedah ngeusi batre telepon sélulér, lebetkeun kana méja méja, teras sambungkeun kakuatan listrik pikeun mimiti ngeusi. Singkirkeun masalah henteu mendakan kabel kabel telepon anjeun. Éta tiasa dianggo di bumi, kantor atanapi tempat sanés.


Unduh file produk

Detil Produk

Produk Tembongkeun :

DW01 mangrupikeun salah sahiji jinis pangecas nirkabel tipe desktop anu tiasa dilebetkeun dina méja, méja komo permukaan objék sanés kanggo ngecas telepon sélulér anjeun sacara nirkabel.

Spésifikasi:

Input : DC 5V-2A, DC 9V-1.67A Warna: Tarnish, Hideung, pérak atanapi warna ngaropea
Kaluaran : Kakuatan 10W atanapi 15W Ukuran kotak hadiah : 100 * 100 * 23mm
Jarak pengisian daya: 8mm panjangna Beurat kotak hadiah : 120g
Sertipikat: CE, RoHS, sertifikasi FCC urang gaduh Ukuran karton master : 400 * 315 * 375mm
Tingkat konvérsi Charing : 80% Beurat karton master : 14 KG
Beurat bersih: 90g Jumlah karton karton:  108 buah dibungkus dina hiji karton
Ukuran produk : Ø80 * H6.0mm Eusi rangkep: 1m kabel Tipe-C panjang, manual pangguna, alat

Skenario aplikasi :

Carger nirkabel desktop -----

Ngecas nirkabel parantos lami ti ayeuna, tapi ngan ukur sababaraha taun ka pengker éta mimiti angkat. Beuki loba pabrik parantos nampi standar standar muatan nirkabel Qi dimana-mana sareng téknologi ayeuna aya di jero ampir unggal telepon andalannya.

Kumaha jalanna?

Janten naon anu leres ngecas nirkabel, kumaha jalanna sareng telepon anjeun bahkan ngadukungana? Ngidinan kami pikeun ngajawab sadayana patarosan ieu sareng seueur deui.

 

Samsung parantos ngadukung ngecas nirkabel saprak Galaxy S6 sareng Huawei ngenalkeunana ku Mate 20 Pro anu hadé.

 

Apple ngadopsi pangisian nirkabel sareng iPhone X sareng iPhone 8 sareng iPhone 8 Plus. Saprak harita éta muncul dina iPhone XS sareng XS Max ogé dina iPhone 11 sareng iPhone 11 Pro anyar ogé iPhone XR sareng iPhone SE generasi anyar.
Jumlah telepon anu ningkat ogé ngadukung pangisian daya nirkabel tibalik dimana anjeun tiasa ngeusi batre alat sanés tina telepon - pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan ieu, parios Naon anu ngecas nirkabel sabalikna sareng telepon anu gaduhna?

Bewara:

Naon ngecas nirkabel?

 
Ngecas nirkabel mangrupikeun mindahkeun kakuatan tina outlet listrik ka alat anjeun, tanpa kedah kabel anu nyambungkeun.
Éta ngalibatkeun kakuatan ngirimkeun pad sareng panarima, sakapeung dina bentuk kasus anu napel kana alat sélulér atanapi diwangun kana telepon éta nyalira. Nalika kami nyarios yén éta henteu nganggo kabel, éta henteu cekap, sabab éta pad bakal ngagaduhan kabel anu badé asup kana éta.

Tip Produk sareng Kaamanan:


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami