Naon bédana antara muatan hareup sareng muatan pungkur tina ngecas nirkabel mobil?

Kaunggulan tina car wireless charging

Ngecas nirkabel mobil mangrupikeun produk téknologi kalayan pujian sareng skenario aplikasi anu saé!Teu ngabutuhkeun sering plugging sareng cabut kabel ngecas.Éta mangrupikeun produk téknologi pinter anu ningkatkeun kaamanan nyetir sareng ningkatkeun kualitas kahirupan pamilik mobil.Éta pisan ningkatkeun pangalaman ngagunakeun sareng ngecas telepon sélulér dina mobil.

Eusi Patali:

wireless car charger2

Naon bédana hareup jeung pungkur mobil ngecas nirkabel?

Cara ngecas nirkabel mobil: ngamuat payun sareng ngamuat pungkur

Ayeuna, aya dua jinis ngecas nirkabel dina kandaraan: muatan hareup sareng muatan pungkur.

Dina kecap,hareup-loadinghartina mobil dilengkepan alat ngecas nirkabel saméméh ninggalkeun pabrik, nu umumna ayana dina kotak gudang sentral jeung kotak armrest, sarta handphone bisa dicas ku cara nempatkeun eta dina alat ngecas.

Thepungkur-loadingnyaeta pikeun nambahkeun hiji alat tambahan saperti wadah mobil ngecas nirkabel.Posisi pamasangan henteu tetep.Éta tiasa dipasang dina ventilasi AC, konsol pusat mobil sareng tiasa diserep dina kipas kaca kalayan bantosan cangkir nyeuseup.

未标题-1

Téknologi ngecas nirkabel dipasang di hareup mobil asalna tina solusi ngecas nirkabel disadiakeun ku panyadia solusi ngecas nirkabel ka OEM mobil.Upami anjeun badé naroskeun panyadia pangecas nirkabel mana anu tiasa ngahontal téknologi ieu, jawaban kuring nyaétaLANTAISI, anu tiasa nyayogikeun anjeun pituduh solusi téknis sareng ngadukung carjer telepon nirkabel pikeun mobil anjeun sapertos kituCW12.

Wireless car charger

Naon sarat pikeuntéhnologi ngecas nirkabel mobil hareup-dipasang?

Salaku pangecas nirkabel dipasang kandaraan anu mumpuni, sertifikasi carjer nirkabel mangrupikeun sarat anu paling dasar.Salaku tambahan, éta ogé kedah nyumponan standar hardware tingkat kendaraan anu ketat, sareng ngagaduhan syarat tingkat anu tangtu pikeun kisaran suhu kerja, tahan cai sareng tahan debu, jsb.

Ieu kalebet sababaraha sarat anu ketat sapertos sertifikasi E-Mark industri kendaraan bermotor, sistem pabrik IATF16949, sareng sertifikasi EMC.Éta ngagaduhan standar anu ketat, biaya tinggi, sareng waktos siklus anu panjang.Alesan ieu ngajantenkeun pasar beban payun leres-leres tiasa ngalakukeun sababaraha pabrik ngecas nirkabel.

Sedengkeun pikeunpungkur-loading carjer nirkabel, éta teu bagian tina sakabeh wahana sarta henteu tunduk kana standar sertifikasi wajib pabrik mobil.Ku alatan éta, carjer nirkabel anu dipasang di tukang bakal dipasang dumasar kana kahoyong pribadi.

original Honda wireless charging pad installed

Mana kategori carjer nirkabel muatan pungkur?

Jinis pangecas nirkabel muatan pungkur anu munggaran nyaéta ngecas nirkabel anu dipasang kandaraan khusus.Éta mangrupikeun produk anu disaluyukeun ku produsén pihak katilu pikeun modél khusus.Data mobil asli dimodelkeun sareng dipasang dina desain terpadu.Sabenerna mangrupikeun pamasangan pungkur, tapi sacara visual ngahontal éfék anu sami sareng pamasangan payun.

Jenis kadua carjer nirkabel mobil dipasang pungkur nyaéta bracket ngecas nirkabel mobil, nu leuwih umum.Aya opat jinis utama kurung ngecas nirkabel mobil di pasar: kurung induksi infra red, kurung gravitasi, kurung mobil magnét, kurung mobil sora, jsb.

Diantarana, bracket induksi infra red peryogi motor sareng sensor infra red, bracket gravitasi ngadopsi struktur mékanis murni fisik, bracket mobil magnét dihubungkeun ku atraksi magnét, sareng bracket mobil sora tiasa dianggo sareng App sareng ngagaduhan fungsi sapertos kitu. salaku asisten sora.

car charger holder

Jumlahna,ngecas nirkabel mobilnyaéta skenario pamakean ngecas nirkabel frekuensi tinggi, nu merenah tur aman ngagunakeun, sarta operasi hiji-leungeun frees duanana leungeun.Sedengkeun pikeun kinerja pasar ngecas nirkabel dina-kandaraan, naha éta hareup atawa pungkur, masih aya loba rohangan pikeun perbaikan.Dina tren umum ngecas nirkabel, kami ogé optimis ngeunaan kinerja hareup skenario ngecas nirkabel penting ieu.

Patarosan ngeunaan carjer nirkabel?Leupaskeun kami garis pikeun neangan nu leuwih!

Spésialisasi dina Solusi pikeun saluran listrik sapertos pangecas nirkabel sareng adaptor jsb ------- LANTAISI


waktos pos: Jun-22-2022