Warta

  • Dupi abdi tiasa ngeusian telepon sareng nonton dina waktos anu sami?

    Ieu gumantung kana carjer. Sababaraha gaduh dua atanapi tilu bantalan pikeun sababaraha alat, tapi seuseueurna ngan ukur hiji sareng ngan ukur tiasa ngeusi batre telepon hiji-hiji. Kami gaduh alat 2 dina 1 sareng 3 dina 1 kanggo ngeusi batre telepon, nonton sareng earphone TWS dina waktos anu sami.
    Maca deui
  • Dupi abdi tiasa ngagunakeun pangisi telepon telepon anu teu nganggo kabel dina mobil?

    Upami mobil anjeun henteu nganggo muatan nirkabel anu parantos dipasang, anjeun kedahna masang alat ngecas nirkabel dina jero kendaraan anjeun. Aya rupa-rupa desain sareng spésifikasi, ti mimiti bantalan datar dugi ka buai, dipasang sareng bahkan carjer anu dirancang pikeun nyocogkeun cangkir cangkir.
    Maca deui
  • Naha WIRELESS CHARGING BATUR Pikeun BATTERY TELEPON kuring?

    Sadaya batré anu tiasa diisi ulang mimiti turun saatos sababaraha siklus muatan. Siklus muatan mangrupikeun sababaraha kali batréna dianggo pikeun kapasitas, naha: dieusi pinuh teras dikuras sapinuhna ditagih teras dikuras ku jumlah anu sami (mis. Ditagihkeun ka 50% teras dikuras ku 50%) ...
    Maca deui
  • SMARTPHONES NAHA YANG SESUATU DENGAN NGEBAS WIRELESS?

    Smartphone di handap ieu gaduh pangisian daya nirkabel Qi diwangun (terakhir diénggalan Juni 2019): MAKE MODEL Apple iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus BlackBerry Evolve X, Evolve, Priv, Q20, Z30 Google Pixel 3 XL , Pixel 3, Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 Huawei P30 Pro ...
    Maca deui
  • NAON 'QI' WIRELESS CHARGING?

    Qi (dilafalkan 'chee', kecap Cina pikeun 'aliran énergi') mangrupikeun standar muatan nirkabel anu diadopsi ku pabrik téknologi panggedéna sareng paling terkenal, kalebet Apple sareng Samsung. Gawéna sami sareng téknologi muatan nirkabel anu sanés — éta ngan ukur popularitas na anu naék ...
    Maca deui
  • Team activity

    Kegiatan tim

    Tanggal 20 Maret 2021, sadaya staf perusahaan ngiringan kagiatan pendakian gunung tim, kalayan tujuan Gunung Yangtai di Kota Shenzhen. Gunung Yangtai perenahna di simpang Kacamatan Longhua, Kacamatan Baoan sareng Kacamatan Nanshan Kota Shenzhen ....
    Maca deui
  • LANTAISI TS30 is a fast wireless car charger that is compatible with all Qi-enabled devices which equipped with a Qi-compatible cover.

    LANTAISI TS30 mangrupikeun carjer mobil nirkabel gancang anu cocog sareng sadaya alat anu diaktipkeun ku Qi anu dilengkepan ku tutup Qi.

    一 、 Analisis Panémbong 1 、 Hareupeun kotak Kotak hareup anu kosong sareng saderhana, tiasa didesain pikeun palanggan OEM. 2 、 Balik tina kotak Bagian tukang kotak nunjukkeun perkenalan sareng spésifikasi anu relevan. Input : DC 5V-2A, DC 9V-1.67A Kaluaran : 10W Max. Ukuran : 116 * 96 * 90mm Warna : □ Hideung □ Lainnya 3 、 Buka kotak Op ...
    Maca deui
  • Guangzhou Electronic and Electrical Appliances Cross-border E-commerce selection Conference.

    Perkakas éléktronik sareng éléktronik Guangzhou Konférénsi Pilihan E-commerce lintas-wates.

    12-15 April, IEAE 2021 Guangzhou Electronics and Electrical Appliances Palang-wates Konperénsi Pilihan E-commerce bakal diayakeun di Guangzhou-Poly World Trade Center sakumaha anu dijadwalkeun. LANTAISI bakal nyandak rupa-rupa produk pikeun anjeun pikeun janji pasini sareng IEAE! Wilujeng sumping di stan 1E06 kanggo sel ...
    Maca deui
  • EXIBITION IN GUANGZHOU

    Pameran di GUANGZHOU

    预告 | 2021 IEAE 广州 电子 电器 跨境 电 商 选 品 大会 广州 - 保 利 世贸 国际 馆 展会 时间 : 2021/04 / 12-2021 / 04/15 4 月 12-15 日 , IEAE 2021 广州 电子 电器 跨境 电 商 选 品将于 广州 - 保 利 世贸 国际 馆 如期 举行。 蓝 钛 思 将 携 多款 产品 与 您 相约 IEAE! 欢迎 各位 到 摊位 1E06 选 品 洽谈! 蓝 钛 思 展台 & nbs ...
    Maca deui
  • 15W wireless fast Car charger evaluation

    15W evaluasi carjer Mobil gancang nirkabel

    Ayeuna, telepon sélulér beuki seueur ngadukung téknologi muatan nirkabel, fungsi ngecas nirkabel ieu nyandak pangalaman ngecas gancang sareng merenah pikeun pangguna. Dina raraga ngajantenkeun fungsi ngecas nirkabel langkung kuat, pabrikan ogé damel pisan dina ngecas nirkabel ...
    Maca deui
  • TS01PU evaluation

    Evaluasi TS01PU

    Ayeuna, telepon sélulér beuki seueur ngadukung fungsi pangisian nirkabel techs cool, anu nyandak pangguna pangalaman pangisian daya anu gancang sareng gancang. Pikeun ngajantenkeun fungsi pangisian nirkabel telepon sélulér langkung kuat, pabrikna ogé bet dina pasaran ngecas nirkabel, ngaluncurkeun ...
    Maca deui
  • What Dose LANTAISI Do?

    Naon Dosis LANTAISI Laksanakeun?

    Shenzhen LANTAISI Technology Co., Ltd, didirikeun taun 2016, diwangun ku sakumpulan teknisi sareng penjualan anu gaduh pangalaman euyeub dina ngecas nirkabel telepon sélulér. Téknisi, anu gaduh pangalaman 15 ~ 20 taun dina manajemén produksi, skéma transformasi téknologi sareng terang-terang dina ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2