Anggo mobil jinis CW10

Pedaran pondok:

CW10 mangrupikeun carjer nirkabel dipasang mobil otomatis anu dianggo pikeun ngeusi batre telepon sélulér. Ningkatkeun koil ageung, ngecas tingkat konvérsi dugi ka 80%. Opat modeu ngecas, 3.5W-7.5W-10W-15W. Idéntifikasi otomatis alat-alat anu dieusi, ngeusi konversi ayeuna sareng transmisi stabil. Dua jepitan anu kuat, mendesain opat bantalan silikon lemes ngajaga telepon. Henteu janten masalah kumaha jalanna, éta bakal ngajagi telepon anjeun kalayan ati-ati.


Unduh file produk

Detil Produk

Produk Tembongkeun:

01
02

Spésifikasi:

Input : DC 5V-3A, DC 9V-2A, DC 12V-1.5A Beurat bersih: 138g
Kaluaran : 15W Ukuran produk : 72 * 120 * 95MM
Jarak pengisian daya: 8mm Warna : hideung atanapi ngarobih
Standar : WPC Qi standar Ukuran kotak kotak kado : 140 * 140 * 65mm
Laju konversi pangisian daya : 80% Ukuran karton : 435 * 340 * 435mm (45 pcs per karton)
Sertipikat: CE, FCC, sertipikat RoHS Beurat karton master : 11,5kg
Bahan : Paduan aluminium + Kasus plastik Eusi rangkep: 1m kabel Tipe-C ngecas panjang, wadah, manual pangguna, carjer

Skenario aplikasi :

CW10 mangrupikeun mobil nganggo carjer nirkabel 15W anu tiasa dianggo dina mobil pikeun pangguna kanggo ngeusi batre telepon sélulér sacara nirkabel.

Naha CHARGERS WIRELESS jalan nalika teleponna gaduh kasus?
Sababaraha kasus telepon (sapertos kasus dompét) tiasa teuing kandel pikeun ngecas nirkabel supados tiasa leres. Kasus anu didamel tina plastik, silikon, karét sareng kulit sigana henteu mangaruhan teuing pikeun ngecas nirkabel.

Pedaran:

03
04

Naha GUNUNG MOBIL NGALANGGUH DENGAN NGEBAS WIRELESS?

Kalayan sababaraha mobil dipasang, anjeun kedah ngagantelkeun pelat logam magnét kana bagian tukang telepon anjeun (biasana aya dina antawis telepon sareng telepon anjeun) pikeun tiasa ngalereskeunana. Kusabab logam teuing kandel pikeun arus listrik dugi ka batréna, telepon anjeun sigana teu tiasa dieusi leres-leres.

Dupi abdi tiasa ngagunakeun pangisi telepon telepon anu teu nganggo kabel dina mobil?

Upami mobil anjeun henteu nganggo muatan nirkabel anu parantos dipasang, anjeun kedahna masang alat ngecas nirkabel dina jero kendaraan anjeun. Aya rupa-rupa desain sareng spésifikasi, ti mimiti bantalan datar dugi ka buai, dipasang sareng bahkan carjer anu dirancang pikeun nyocogkeun cangkir cangkir.

Naha kuring tiasa nambihan langkung ti hiji telepon dina waktos anu sami?

Ieu gumantung kana carjer. Sababaraha gaduh dua atanapi tilu bantalan pikeun sababaraha alat, tapi seuseueurna ngan ukur hiji sareng ngan ukur tiasa ngeusi batre telepon hiji-hiji.

Bewara:

05
06

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami