Nangtung Tipe Wireless carjer SW08

Katerangan pondok:

Ieu ngecas vertikal.Cai mibanda coils ganda, euweuh bintik buta pikeun induksi, ku kituna jalma bisa nempo telepon sacara vertikal atawa horisontal.


  • Input::DC 9V-2A, DC 12V-2A
  • Kaluaran::10W Max
  • Jarak ngecas::3-8 mm
  • Sertipikat::QI, FCC, CE, ROHS
  • Laju Konversi::≧80%
  • Pilihan Warna::Hideung, Beureum, Tarnish atanapi Adat
  • Beurat bersih::95g
  • Ukuran::70 * 70 * 113mm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pausahaan urang boga tujuan pikeun beroperasi satia, porsi ka sadaya konsumén urang, sarta digawé di téhnologi anyar jeung mesin anyar terus-terusan pikeun Cina Wireless carjer na Wireless Ngecas harga Stand, Kami yakin yén hubungan bisnis alus bakal ngakibatkeun silih kauntungan sarta perbaikan pikeun duanana pihak.Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng suksés sareng seueur palanggan ngalangkungan kapercayaan kana jasa khusus sareng integritas kami dina ngalakukeun bisnis.Urang ogé ngarasakeun reputasi luhur ngaliwatan kinerja alus urang.Kinerja anu langkung saé bakal dipiharep salaku prinsip integritas urang.Bakti sarta Steadiness bakal tetep sakumaha biasa.

    Kami ayeuna gaduh grup penjualan individu, tim perenah, tim téknis, awak QC sareng grup pakét.Ayeuna kami gaduh prosedur kontrol kualitas luhur anu ketat pikeun unggal prosedur.Perusahaan kami parantos lulus standar ISO sareng BSCI sareng kami pinuh hormat patén sareng hak cipta pelanggan kami.Lamun nasabah nyadiakeun desain sorangan, Urang bakal ngajamin yén maranéhna bakal ngan hiji bisa mibanda éta solusi.Kami ngarepkeun yén kalayan barang-barang anu saé urang tiasa ngahiburkeun palanggan anu ageung.

    Produk Témbongkeun:

    Wireless Charger (6)
    Wireless Charger (7)
    Wireless Charger (8)
    Wireless Charger (9)
    Wireless Charger (10)
    Wireless Charger (1)
    Wireless Charger (2)
    Wireless Charger (3)
    Wireless Charger (4)
    Wireless Charger (5)

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami