Nangtung nirkabel Ngecas Nangtung 10W - Stand Wireless Charging Stand

Pedaran pondok:

Ngecas nirkabel 10W / 15w ieu nangtung tina LANTAISI gaduh kaunggulan gunana pikeun ngamungkinkeun anjeun teras-terasan nganggo telepon anjeun nalika dieusi.

Lebar Lawu na dibereskeun, tapi cukup lega pikeun imah smartphone nanaon. Éta ogé lumayan rendah, sahingga gampang pisan ngagolérkeun telepon anjeun sacara horisontal nalika nangtung nangtung.

Dok sorangan kuat pisan, berkat tapak loma, padahal alatna sorangan henteu ageung teuing. Mibanda desain palastik hideung matte saderhana tapi fungsina.

LED bodas leutik ngamungkinkeun anjeun terang yén carjer fungsina leres, tapi pikaresepeun disumputkeun di luar jalan di handapeun dok.

Disertifikasi pikeun Apple sareng Samsung Charge Fast, carjer Lantaisi panginten langkung mahal tibatan sababaraha, tapi nyatana henteu, sareng anjeun tiasa yakin éta bakal nganteurkeun laju muatan anu optimal, sareng teu aya adaptor kabel dina kotak.


Unduh file produk

Detil Produk

Ngecas nirkabel 10W / 15w ieu nangtung tina LANTAISI gaduh kaunggulan gunana pikeun ngamungkinkeun anjeun teras-terasan nganggo telepon anjeun nalika dieusi.

Lebar Lawu na dibereskeun, tapi cukup lega pikeun imah smartphone nanaon. Éta ogé lumayan rendah, sahingga gampang pisan ngagolérkeun telepon anjeun sacara horisontal nalika nangtung nangtung.

Dok sorangan kuat pisan, berkat tapak loma, padahal alatna sorangan henteu ageung teuing. Mibanda desain palastik hideung matte saderhana tapi fungsina. 

LED bodas leutik ngamungkinkeun anjeun terang yén carjer fungsina leres, tapi pikaresepeun disumputkeun di luar jalan di handapeun dok.

Disertifikasi pikeun Apple sareng Samsung Charge Fast, carjer Lantaisi panginten langkung mahal tibatan sababaraha, tapi nyatana henteu, sareng anjeun tiasa yakin éta bakal nganteurkeun laju muatan anu optimal, sareng teu aya adaptor kabel dina kotak.

















  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami