Kabudayaan

Budaya Perusahaan

● Misi: Pikeun nyiptakeun nilai pikeun mitra. Pikeun ningkatkeun kabagjaan karyawan, sareng nyumbang kana pangwangunan sosial.

● Visi: Janten pamimpin industri produk éléktronik énggal.

● Filsafat: Ku optimalisasi kontinyu, pikeun nyayogikeun pangguna produk sareng jasa anu berharga.

● Nilai: Berorientasi dina pangguna, kaikhlasan sareng dédikasi.

256637-1P52R2054329

Filsafat Perusahaan

zGZAdC4WNS_small

Fokus sareng Profesional

256637-1P52R2054329

Tulus sareng Koperasi

ec3035a58d685f0a931062dc5fc6d7ca

Buka sareng Ambisius

Palayanan anu saé + Kualitas.

Perusahaan komitmen kana panilitian sareng pamekaran produk éléktronik anu saé sareng solusi pikeun nyiptakeun kerjasama win-win sareng ngawangun pangembangan jangka panjang sareng stabil hubungan strategis.