Kabudayaan

Budaya Perusahaan

● Misi: Pikeun nyieun nilai pikeun mitra.Pikeun ningkatkeun kabagjaan karyawan, sareng nyumbang kana pangwangunan sosial.

● Visi: Janten pamingpin industri produk éléktronik anyar.

● Filsafat: Ku optimasi kontinyu, nyadiakeun pamaké kalawan produk jeung jasa berharga.

● nilai: pamaké-berorientasi, kajembaran jeung kumawula.

256637-1P52R2054329

Filosofi Perusahaan

zGZAdC4WNS_small

Fokus sareng Profesional

256637-1P52R2054329

Ikhlas sareng Kooperatif

ec3035a58d685f0a931062dc5fc6d7ca

Buka jeung ambisius

Palayanan anu saé + Kualitas.

Pausahaan ieu komitmen kana panalungtikan sarta pamekaran produk éléktronik kualitas luhur jeung solusi pikeun nyieun gawé babarengan win-win jeung ngadegkeun ngembangkeun jangka panjang tur stabil tina hubungan strategis.