Tur Pabrik

Gerbang perusahaan

Bengkel sareng kantor kami aya di lantai kadua.

Ruang kantor & rapat

Wewengkon kantor kabuka sareng transparan.Ruang rapat, departemen penjualan, departemen keuangan, departemen sumber, departemen desainer produk sareng departemen insinyur babarengan.

molo1 (2)

Sepuh sareng alat uji anu sanés

Ratusan tes sepuh nangtung, sajumlah ageung peralatan sepuh, pikeun ningkatkeun efisiensi kerja sacara gembleng.Alat sareng metode tés profésional, data tés anu akurat

Bengkel

Garis produksi pinuh ku pagawé profésional kalayan efisiensi kerja anu luhur sareng produktivitas produk anu luhur.Dua jalur assembly sarta hiji garis packing

maoiyehfc (14)

Ruang sampel

Sertipikat sareng conto tiasa ditingali di dieu.