Wisata Pabrik

Gerbang perusahaan

Bengkel sareng kantor kami aya di lantai kadua.

Kantor & ruang rapat

Daérah kantor kabuka sareng transparan. Rapat rapat, jurusan penjualan, departemen keuangan, departemen sumber, departemen desainer produk sareng departemen insinyur babarengan.

molo1 (2)

Sepuh sareng alat uji anu sanés

Ratusan uji coba sepuh, sajumlah ageung peralatan sepuh, pikeun ningkatkeun épisiénsi gawé sacara gembleng. Alat uji coba sareng metode, data uji anu akurat

Bengkel

Garis produksi pinuh ku pagawé anu propésional kalayan épisiénsi gawé anu luhur sareng produktivitas produk tinggi. Dua jalur perakitan sareng hiji garis pengemasan

maoiyehfc (14)

Sampel kamar

Sértipikat sareng sampel tiasa ditingali di dieu.