MFi Certified Wireless carjer DW03

Katerangan pondok:

Ieu mangrupikeun pangecas nirkabel 2-in-1 pikeun iPhone 12, TWS, sareng iWatch.Éta lulus sertifikasi MFi Apple sareng ngahontal produksi masal.


  • Input::DC 9V-2A, DC 12V-2A
  • Kaluaran 1::15W Max
  • Kaluaran 2::3.5W pikeun iWatch
  • Jarak ngecas::3-8 mm
  • Standar / Sertipikat::QI, FCC, CE, ROHS, MFI
  • Laju Konversi::≧80%
  • Beurat bersih::194g
  • Ukuran::68 * 140 * 6,8 mm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kalayan kiridit bisnis anu saé, jasa saatos-jualan anu saé sareng fasilitas manufaktur modéren, kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé diantara para nasabah di sakumna dunya pikeun OEM Disesuaikeun China Mill Finish Chemical Equipment Coils Wireless Charger Pad Aluminium Plate, Wilujeng sumping di cooperate sareng ngembangkeun sareng urang!urang nuju bade neruskeun nyadiakeun dagangan kalawan kualitas alus sarta harga jual kalapa.

    【Kualitas luhur】Pad ngecas Lantaisi ngadopsi awak aluminium-alloy sareng desain kaca tempered sareng masihan anjeun rarasaan visual sareng noel anu langkung saé.Panel kaca tiasa ngajagi alat anjeun tina goresan.Beungeut beban nyaéta desain non-slip frosted sarta dilengkepan 4 suku non-slip pikeun mawa anjeun pangalaman ngecas stabil sarta ramah.Datang sareng mat silikon non-slip mandiri.

    【Case Friendly】Pad pangecas nirkabel tiasa ngecas dina kalolobaan kasus telepon (≤ 6mm / 0.24 inci) tanpa sababaraha kali nyandak casing telepon anjeun.Taya deui fumbling pikeun kabel anjeun saukur nempatkeun alat Anjeun dina posisi katuhu.Punten dicatet yén jauh tina kantétan logam pikeun nyegah gangguan dina ngecas.

    【Ngeusian Aman】Diwangun-di iWatch carjer magnét, teu kudu masang kabel ngecas.Disatujuan ku Qi, CE, FCC, ROHS sareng parantos diaudit salaku sertifikasi MFI.Diwangun-di safeguards ngalawan overcharge, overcurrent jeung overvoltage panyalindungan, kontrol suhu, deteksi objék asing, pastikeun sadaya alat Anjeun ditangtayungan pinuh salila prosés ngecas.

    【Naon Anjeun Meunang】1 x 2-in-1 carjer nirkabel, 1 x Kabel Ngecas, 1 x Buku Panduan.Urang nyadiakeun 12-bulan jaminan, 24-Jam respon layanan palanggan ramah.

    Produk Témbongkeun:

    Wireless Charger
    Wireless Charger2
    Wireless Charger3
    Wireless Charger4
    Wireless Charger5
    Wireless Charger6
    Wireless Charger7
    Wireless Charger8
    Ha3130ddee8eb471cae3256aad9b2177cI
    Ha1f5277e08af4d96b507afc69ec7248cg
    D3_12

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk