Nangtung Tipe Wireless carjer SW16

Katerangan pondok:

Pangecas nirkabel 3-in-1 ieu nangtung pikeun ngecas gancang Telepon anu Diaktipkeun Qi, Galaxy Watch, Galaxy Buds dina waktos anu sami, henteu kedah hariwang ngeunaan sababaraha kabel ngecas dina kahirupan anjeun, ngajantenkeun méja anjeun tiis sareng rapih!


  • Kaluaran 1::15W (telepon)
  • Kaluaran 2::5W (earphone TWS)
  • Kaluaran 3::3.5W (Iwatch)
  • Jarak ngecas::8 mm
  • Standar::WPC Qi
  • Laju konvérsi::≧80%
  • Sertipikat::CE, FCC, RoHS
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    wireless charger  (1)
    wireless charger  (2)
    wireless charger  (3)
    wireless charger  (4)
    wireless charger  (5)
    wireless charger  (6)
    wireless charger  (7)
    wireless charger  (8)
    wireless charger  (9)
    画板 10

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami