Téknologi

Téknologi sareng Pelayanan

1. Kamampuh Tim

● Kerjasama Strategis: Kami ngagaduhan spesialis multinasional anu luhur pikeun desain chip, sareng anu balik pikeun desain handap parangkat lunak. Kami ngalakukeun R&D tina integrasi tinggi IC, aplikasi téknologi anyar sareng desain produk anyar. Kami siap ngagaduhan kerja sama profesional sareng konsumén.

● Kamampuh Tim Téknis: Kalayan tim langkung ti 30 jalma dina produk ngecas nirkabel profesional R&D sareng téknologi desain, kami ngawangun tim anu berorientasi téknologi, berorientasi kualitas, pikeun ngalayanan mitra di panjuru dunya. 

● Kamampuhan Layanan Produk: Proyék khusus, tanaga khusus-ditugaskeun, solusi téknis propésional pikeun minuhan paménta konsumén sareng pasar. Palayanan anu langkung saé pikeun méréskeun akar masalah, pikeun ngalayanan palanggan kalayan langkung nilai.

● Kaunggulan: Desain produk propésional, struktur, penampilan, kaluaran prosés; Téknologi hardware anu sampurna, solusi anu disesuaikan; Kamampuh manajemén kualitas sistematis pikeun mastikeun kualitas produk.

2. Manajemén Ranté Pasokan Canggih

● Tina R&D, desain, PCBA dugi ka produksi, mangtaun-taun pangalaman dina industri éléktronik ningkatkeun manajemen ranté suplai kualitas luhur kami, anu ngabantosan kami pikeun nawiskeun produk murah sareng kualitas luhur ka mitra kami sareng nyayogikeun langkung seueur nilai pikeun anjeun.

(Bengkel, alat-alat P&P, alat produksi, panyimpenan sareng transportasi ...)

349698855