Téknologi

Téhnologi jeung Service

1. Kamampuhan Tim

● Gotong royong strategis: Urang boga spesialis multinasional luhur pikeun desain chip, sarta returnees pikeun desain handap software.Urang ngalakukeun R & D tina IC integrasi tinggi, aplikasi téhnologi anyar jeung desain produk anyar.Kami siap gaduh gawé babarengan profésional kalayan konsumén urang.

● Kamampuhan Tim Téknis: Kalawan tim leuwih ti 30 urang dina profésional produk ngecas nirkabel R & D jeung téhnologi desain, urang ngawangun hiji téhnologi-dipuseurkeun, tim kualitas-berorientasi, ngawula mitra sakuliah dunya.

● Kamampuhan Service Produk: proyék ngaropéa, tanaga husus-ditugaskeun, solusi teknis profésional pikeun minuhan tungtutan customer sarta pasar.Palayanan kualitas anu langkung saé pikeun ngabéréskeun akar masalah, pikeun ngalayanan palanggan kalayan nilai langkung.

● Kaunggulan: Desain produk profésional, struktur, penampilan, kaluaran prosés;téhnologi hardware sampurna, solusi ngaropéa;Kamampuhan manajemén kualitas sistematis pikeun mastikeun kualitas produk.

2. Advanced Supply Chain Manajemén

● Ti R & D, desain, PCBA kana produksi, taun pangalaman dina industri éléktronik ditingkatkeun kualitas luhur manajemén ranté suplai urang, nu mantuan kami pikeun nawiskeun béaya rendah jeung produk kualitas luhur ka mitra urang jeung mawa nilai leuwih ka anjeun.

(Bengkel, alat R&D, alat produksi, neundeun sareng transportasi...)

349698855