MFM Certified Wireless carjer MW01

Katerangan pondok:

Ieu 15W magnet ngecas nirkabel.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.


  • Input::DC 9V-2A, 12V-1.5A
  • Kaluaran::15W
  • Jarak ngecas::8 mm
  • Laju Konversi::≧76%
  • Sertipikat::CE / FCC / RoHS
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    Pikeun nyumponan kasenangan anu disangka-sangka, ayeuna urang gaduh staf anu kuat pikeun nawiskeun jasa umum anu paling hébat anu kalebet pamasaran internét, penjualan, perencanaan, kaluaran, kontrol kualitas, bungkusan, gudang sareng logistik pikeun Magsafe Wireless Magnet Charger 15W Magnetic Qi Wireless. Charger Telepon, Usaha kami didedikasikeun pikeun masihan konsumén produk kualitas luhur anu signifikan sareng aman dina harga agrésif, ngajantenkeun unggal palanggan resep kana jasa kami.

    Desain Husus pikeun China Magsafe Charger sareng harga Power Bank, Produk kami diproduksi nganggo bahan baku anu pangsaéna.Unggal momen, urang terus ningkatkeun program produksi.Pikeun mastikeun kualitas sareng jasa anu langkung saé, kami parantos fokus kana prosés produksi.Kami ngagaduhan pujian anu luhur ku pasangan.Kami parantos ngarepkeun hubungan bisnis sareng anjeun.

    MW01_01
    MW01_02
    MW01_03
    MW01_04
    MW01_05
    MW01_06
    MW01_07
    MW01_08
    MW01_09
    MW01_010

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk