Dupi abdi tiasa ngeusian telepon sareng nonton dina waktos anu sami?

Ieu gumantung kana carjer. Sababaraha gaduh dua atanapi tilu bantalan pikeun sababaraha alat, tapi seuseueurna ngan ukur hiji sareng ngan ukur tiasa ngeusi batre telepon hiji-hiji. Kami gaduh alat 2 dina 1 sareng 3 dina 1 kanggo ngeusi batre telepon, nonton sareng earphone TWS dina waktos anu sami.


Pos waktos: Mei-13-2021