Dupi abdi tiasa ngagunakeun pangisi telepon telepon anu teu nganggo kabel dina mobil?

Upami mobil anjeun henteu nganggo muatan nirkabel anu parantos dipasang, anjeun kedahna masang alat ngecas nirkabel dina jero kendaraan anjeun. Aya rupa-rupa desain sareng spésifikasi, ti mimiti bantalan datar dugi ka buai, dipasang sareng bahkan carjer anu dirancang pikeun nyocogkeun cangkir cangkir.


Pos waktos: Mei-13-2021