Naha WIRELESS CHARGING BATUR Pikeun BATTERY TELEPON kuring?

Sadaya batré anu tiasa diisi ulang mimiti turun saatos sababaraha siklus muatan. Siklus muatan mangrupikeun sababaraha kali batréna dianggo pikeun kapasitas, naha:

  • dieusi pinuh teras dikuras sadayana
  • ditagih sawareh teras dikuras ku jumlah anu sami (mis. ditagihkeun dugi ka 50% teras dikuras ku 50%)

Ngecas nirkabel parantos dikritik pikeun ningkatna tingkat siklus muatan ieu lumangsung. Nalika anjeun ngeusi batre telepon anjeun nganggo kabel, kabelna langkung ngaheéat telepon tibatan batréna. Najan kitu, sacara nirkabel, sadaya listrik asalna tina batréna sareng carjerna ngan ukur nambalan — batréna henteu kénging putus.

Nanging, Wireless Power Consortium — gugus global perusahaan anu ngembangkeun téknologi Qi — ngaku ieu sanésna, sareng ngecas telepon nirkabel henteu langkung ngarusak tibatan ngecas kabel.

Salaku conto siklus muatan, batréna anu dianggo dina Apple iPhones didesain pikeun nahan dugi ka 80% kapasitas aslina saatos 500 siklus muatan pinuh.


Pos waktos: Mei-13-2021