Bewara Libur Resmi ti LANTAISI

Official Holiday Notice 1

Pelanggan anu dihormat,

Numutkeun Taun Anyar Cina anu bakal datang, Kami hoyong nyandak kasempetan ieu pikeun hatur nuhun pikeun dukungan anjeun salami ieu.

Mangga bageur nawaran reureuh di disarankan yén parusahaan urang bakal ditutup ti 2022-1-22 mun 2022-2-9, dina observance tina festival tradisional Cina, Spring Festival.

Sakur pesenan bakal ditampi tapi moal diolah dugi ka 2022-2-10, dinten bisnis munggaran saatos Festival Musim Semi.Hapunten tina sagala kasulitan anu disababkeun.

Hatur nuhun & salam hormat,
LANTAISI

Patarosan ngeunaan carjer nirkabel?Leupaskeun kami garis pikeun neangan nu leuwih!

Spésialisasi dina Solusi pikeun saluran listrik sapertos pangecas nirkabel sareng adaptor jsb ------- LANTAISI


waktos pos: Jan-18-2022