SMARTPHONES NAHA YANG SESUATU DENGAN NGEBAS WIRELESS?

Smartphone di handap ieu gaduh pangisian daya nirkabel Qi diwangun (terakhir diénggalan Juni 2019):

NYIEUNAN MODEL
apel iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus
BlackBerry Évolusi X, Evolve, Priv, Q20, Z30
Google Piksel 3 XL, Piksel 3, Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7
Huawei P30 Pro, Mate 20 RS Porsche Design, Mate 20 X, Mate 20 Pro, P20 Pro, Mate RS Porsche Design
LG G8 ThinQ, V35 ThinQ, G7 ThinQ, V30S ThinQ, V30, G6 + (ngan ukur versi AS), G6 (ngan ukur versi AS)
Microsoft Lumia, Lumia XL
Motorola Z series (sareng mod), Moto X Force, Droid Turbo 2
Nokia 9 PureView, 8 Sirocco, 6
Samsung Galaxy Fold, Galaxy S10, Galaxy S10 +, Galaxy S10E, Galaxy Note 9, Galaxy S9, Galaxy S9 +, Galaxy Note 8, Galaxy S8 Active, Galaxy S8, Galaxy S8 +, Galaxy S7 Active, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7, Galaxy S6 Edge + , Galaxy S6 Aktip, Galaxy S6 Tepi, Galaxy S6
Sony Xperia XZ3, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ2

Paling anyar telepon pinter sareng tablet cocog. Upami smartphone anjeun mangrupikeun modél anu langkung lami henteu didaptarkeun di luhur, anjeun peryogi adaptor / panarima nirkabel.

Colokkeun ieu kana port USB Kilat / Mikro telepon anjeun sateuacan anjeun nempatkeun alat dina bantalan carjer nirkabel anjeun.


Pos waktos: Mei-13-2021