15W Wireless Charging Pad - Pad Pengisian Daya Nirkabel Paling Stylish

Pedaran pondok:


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Ngecas gancang:
  • Unduh file produk

    Detil Produk

    Salami sababaraha taun ka pengker, urang ningali jam tangan ngecas nirkabel, sababaraha katuhu dina tukang telepon sélulér anjeun, sareng dukungan pikeun ngecas nirkabel dina kasus headset. Ngecas nirkabel sering langkung laun tibatan ngecas kabel - ieu henteu kalebet carjer nirkabel Lantaisi sareng téknologi Warp Charge 50 Wireless super gancang na - tapi merenah pisan pikeun ngan saukur nyetél alat anjeun dina pad pengisian sareng henteu pernah fame nganggo kabel.

    Pad éta ngagaduhan kapasitas kanggo ngeusi batre kalayan gancang dugi ka kapasitas 15W, tapi sacara pinter bakal ngaluyukeun antara 5W, 7.5W, 10W, sareng 15W sakumaha paménta alat khusus anjeun. Éta gaduh cincin silikon di luhur sareng handapeun pikeun mastikeun carjer tetep disimpen dina méja sareng ogé ngajaga alat anjeun dina tempat dina carjer.

    Anjeun tiasa ngeusi batre telepon anjeun nalika éta aya dina hiji pasualan, salami bagian tukangna kandelna kirang tina 5mm kandel. Teu aya kipas dina carjer, tapi kalebet téknologi kontrol suhu anu maju.












  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami