Desktop Tipe Wireless Charger TS16

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Input::DC 9V-2A, 12V-2A
  • Kaluaran::15W Max
  • Jarak ngecas::3-8 mm
  • Sertipikat::QI, FCC, CE, ROHS
  • Laju Konversi::≧80%
  • Pilihan Warna::Tarnish / emas / pérak / Beureum
  • Beurat bersih::71g
  • Ukuran::96 * 96 * 6,6 mm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    Mobile Charger2
    Mobile Charger3
    Mobile Charger4
    Mobile Charger5
    Mobile Charger6
    Mobile Charger7
    Mobile Charger8
    Wireless Charge1

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami