Charger Nirkabel Tipe Desktop sareng MFi Certified DW06 (Perencanaan)

Katerangan pondok:


  • Input::DC 9V-3A atanapi 27W
  • Kaluaran 1::10W pikeun Telepon
  • Kaluaran 2::10W pikeun Telepon
  • Kaluaran 3::3.5W pikeun iWatch
  • Standar::WPC Qi
  • Sertifikasi::CE, FCC, RoHS, MFI
  • N/W::187g
  • Ukuran::203 * 90 * 24 mm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    Mobile Charger (5)
    Mobile Charger (6)
    Mobile Charger (3)
    Mobile Charger (8)
    Mobile Charger (9)
    Mobile Charger (7)
    Mobile Charger (4)
    Mobile Charger (2)
    Mobile Charger (1)
    fast wireless charger (4)
    fast wireless charger (2)
    fast wireless charger (3)

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami