Nangtung Tipe Wireless carjer AW01

Katerangan pondok:

Éta adaptor + carjer nirkabel 3-in-1 cocog sareng telepon QI.Aya sababaraha panyalindungan, contona, panyalindungan leuwih-ayeuna, panyalindungan over-tegangan, panyalindungan leuwih-suhu jeung fungsi deteksi awak asing, éta bisa nyegah karuksakan batré alat tina overcharge.


  • Input::100-240V, 50-60Hz
  • Kaluaran 1::20V-1.5A (Tipe-C)
  • Kaluaran 2::12V-1.5A (Tipe-A)
  • Kaluaran 3::15W Max
  • Standar::WPC Qi
  • Laju efisiensi:≧80%
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk Témbongkeun:

    charger (1)
    charger (2)
    charger (3)
    charger (4)
    charger (5)
    charger (6)
    charger (7)
    charger (8)
    charger (9)
    charger (10)
    charger (11)

    OEM / ODM Service

    Téknologi Ngecas Gancang Nirkabel


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami